Anlık Bildirim

MediaTek Filogic bağlantı yongaları duyuruldu

MediaTek Filogic bağlantı yongaları modele göre barındırdığı dahili işlemcisi sayesinde pek çok iş yükünü üzerine alarak daha verimli bir iletişime imkan tanıyor.

MediaTek Filogic tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Mobil dünyada liderliği ele geçiren MediaTek ayrıca Intel ve AMD gibi iki büyük dev ile de bağlantı yongası konusunda iş birliği yaptı. Bu hafta ise kendi markası altında bağlantı yongaları piyasaya sürüyor. 

MediaTek Filogic serisi

MediaTek Filogic serisi yüksek performanslı bağlantı ürünlerine odaklanıyor. Bu bakımdan biraz daha kurumsal tarafa hitap ediyor. Seride yonga ve bağlantı kartı şeklinde iki farklı ürün yer alıyor. 

MediaTek Filogic 830 yongası 4 adet Cortex-A53 çekirdeği ile 18000 DMIPs işlem gücüne ulaşırken iki adet 4x4 WiFi 6/6E ve 2 adet 2.5 GbE ara birimlerine sahip. Yüksek hızlara ulaşabilen yongada oyunlar ve sanal gerçeklik için düşük gecikme çözümleri de yer alıyor. 

MediaTek Filogic 630 bağlantı kartı ise çift 2x2 2.4 GHz ve çift 3x3 5 GHz/6 GHz yongaları barındırıyor. Maliyete odaklanan kart dahili ön yüz modülleri sayesinde daha verimli çalışıyor. Gerekirse Filogic 830 ile birleşerek 3 bant bağlantı çözümleri sunabiliyor. Kartlar yakın zamanda satışa çıkacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim