Anlık Bildirim

Mercedes-Maybach'dan "lüks ve konforlu" spor otomobil: SL 680 Monogram Series

Mercedes-Maybach, ürün gamına yeni bir model dahil etti. SL 680 Monogram Series olarak adlandırılan model ultra lüks bir sedan veya SUV değil, Maybach'ın ilk spor otomobili olarak karşımızda.
Mercedes-Maybach'dan 'lüks ve konforlu' spor otomobil: SL 680 Tam Boyutta Gör
Yeni SL 680, adından ve tasarımından anlaşılabileceği üzere Mercedes SL'i temel alıyor ve onun twin turbo V8 motorundan güç alıyor. Buna karşın bir Maybach klasiği olarak farklı bir süspansiyon ve egzoz kurulumu görüyoruz. Buna ek olarak ön kaput ve kumaş tavandaki Maybach logoları gibi çeşitli kozmetik dokunuşlar da mevcut.

Yeni Maybach modelinin gövde tasarımı Kırmızı Ambiyans veya Beyaz Ambiyans olmak üzere iki farklı seçenekle sunuluyor. Hangisini tercih ederseniz edin Maybach'ın özel aydınlatılmış ızgarası ve ön camın altından yıldıza kadar uzanan parlak krom şerit standart olarak geliyor. Farlara entegre edilen rose gold parçalar, bolca parlak krom malzeme iki farklı tasarıma sahip 21 inç jantlar da diğer detaylar arasında.

Söz konusu Maybach olunca iç mekanda değişiklik beklememek yanlış olur. Burada da Kristal Beyazı deri döşemeler, koltukların arkasında yer verilen Nappa deri malzeme ve modele özel direksiyon simidi, paslanmaz çelik pedallar, paslanmaz çelik kapı eşikleri gibi dokunuşlar mevcut.

Mercedes-Maybach'dan 'lüks ve konforlu' spor otomobil: SL 680 Tam Boyutta Gör
Kaputun altında mekanik olarak pek bir değişiklik yok. 4.0 litre twin turbo V8 motor 577 beygirlik maksimum gücünü dört tekerleğe iletiyor. 9 ileri otomatik şanzımanla donatılan modelde arka aks yönlendirme sistemi de standart olarak sunuluyor. Yapılan değişiklikler daha çok konfor odaklı. Daha fazla ses yalıtımı, daha sessiz egzoz, daha yumuşak süspansiyon ve motor takozları bu değişiklikler arasında.

Markadan yapılan açıklamaya göre yeni SL 680, AMG SL63'ten 0-100 km/s performansı konusunda 0.5 saniye daha yavaş. 2025'in ilk yarısında satışa sunulması planlanan modelin fiyatı henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12777 kez okundu.
9 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes-maybach, sl 680 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim