Anlık Bildirim

Metroid Prime 4: Beyond resmen duyuruldu

Nintendo’nun en başarılı serilerinden biri olan Metroid’in yeni yapımı duyuruldu. Nintendo Switch için geliştirilen Metroid Prime 4: Beyond, ilk fragmanı ile karşınızda.
Metroid Prime 4: Beyond Ekran görüntüsü Tam Boyutta Gör
Nintendo, 2017 yılında Metroid Prime serisinin yeni oyununu duyurmuştu ancak firma, daha sonra yapım hakkında uzun bir süre sessiz kalmıştı. Yapımın geliştirilme aşamasında birçok problem yaşanmasının Nintendo,  2019 yılında projeyi baştan başlatmıştı. Merakla beklenen Metroid Prime 4, Direct 2024 etkinliğinde tekrar duyuruldu.

Metroid Prime 4, 2025 yılında Nintendo Switch platformuna gelecek

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Nintendo Direct etkinliğinde firma, Metroid hayranlarını da mutlu etti. Orijinal olarak E3 2017 etkinliğinde duyurulan Metroid Prime 4, Nintendo etkinliğinde Metroid Prime 4: Beyond olarak tekrar duyuruldu ve yapımın ilk fragmanı paylaşıldı.

Fragmanda görüldüğü üzere Metroid Prime 4, serinin FPS türünde olan yapımları arasına eklenecek. Ayrıca fragmana göre oyun, Switch'e göre dikkat çekici grafikler ve 60fps oynanış deneyimi sunacak. 2025 yılında Nintendo Switch için yayınlanacak olan yapım, muhtemelen Nintendo’nun yeni konsolu için de kullanıma sunulacaktır.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim