Anlık Bildirim

Microsoft, oyun bölümünde 650 kişiyi işten çıkarıyor

Microsoft'ta oyun bölümünde işten çıkarmalar devam ediyor. 650 kişinin işten çıkarılacağını bildiren not, Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer'dan geldi.        
microsoft oyun bölümü işten çıkarma Tam Boyutta Gör
İşten çıkarmaların Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almasıyla bağlantılı olduğu söyleniyor. Phil Spencer, sürecin bir parçası olarak hiçbir oyun, cihaz veya deneyimin iptal edilmediğini belirtiyor. Dahası, hiçbir geliştiricinin bu işten çıkarma durumundan etkilenmeyeceği belirtiliyor.

Spencer’ın çalışanlara gönderdiği notta, işten çıkarılacak ekip üyelerinin çoğunlukla kurumsal ve destek bölümlerinde çalıştığı belirtildi. Ancak, bu yeni işten çıkarmaların Microsoft'un iki mobil ekibinin bazı üyelerini gerçekten etkileyeceğini duyurdu. Call of Duty Warzone Mobile ver Warcraft Rumble üzerinde çalışan ekip üyelerinin işten çıkarıldığı iddia edildi.

Bu, Microsoft Gaming bölümünün Ekim 2023'te Activision Blizzard birleşmesini tamamlamasından bu yana yaptığı ikinci işten çıkarma. Microsoft, Ocak ayında oyun bölümünden 1900 kişiyi işten çıkardı. Bu işten çıkarmaların bir parçası olarak Blizzard, birkaç yıldır geliştirilmekte olan isimsiz hayatta kalma oyununu iptal etti. Microsoft, Nisan ayında da Bethesda Softworks'ün üç stüdyosunu kapattı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
2265 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim