Anlık Bildirim

Midjourney yapay zeka ile görüntü düzenleme özelliğini duyurdu

Midjourney, kullanıcıların web'den yükleyecekleri görüntüleri yapay zeka ile düzenlemelerine olanak tanıyan yeni bir araç yayınlamaya hazırlanıyor.              
Midjourney yapay zeka ile görüntü düzenleme özelliğini duyurdu Tam Boyutta Gör
Midjourney, kullanıcıların yükledikleri görüntüleri üretken yapay zeka kullanarak düzenlemelerine olanak tanıyacak güncellenmiş bir web aracını yayınlayacağını duyurdu. Önümüzdeki hafta başında kullanıma sunulacak olan yeni araç, kullanıcılara görüntülerdeki nesnelerin renklerini, dokusunu değiştirme ve ayrıntılarını yeniden çizme olanağı verecek.

Sahte görseller için önlemler artırılıyor

Midjourney CEO'su David Holz, araca başlangıçta sınırlı sayıda kullanıcı tarafından erişileceğini ve moderasyonun hem insanlar hem de gelişmiş yapay zeka moderatörleri tarafından geliştirileceğini söyledi. Bu da sahte ürünler ve telif hakkı ihlali gibi suiistimalleri önlemek için alımış bir karar.

Midjourney yapay zeka ile görüntü düzenleme özelliğini duyurdu Tam Boyutta Gör
Geçen yıl Midjourney, görüntülerin yapay zeka tarafından oluşturulduğunu belirtmek için IPTC Dijital Kaynak Türü standardını uygulamaya koydu. Ancak şirket henüz bir görüntünün tam kaynağını izleyen C2PA teknolojisini kullanmıyor. Sahte görseller artarken Midjourney, siyasi figürler için filtreler de dahil olmak üzere bunların dağıtımını sınırlamak için adımlar atıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim