Anlık Bildirim

Xiaomi yeni akıllı baskülünü duyurdu

Mijia Body Fat Scale S400 Pro akıllı baskül modeli yeni bir ölçüm alanı tasarımı sayesinde kullanıcının pek çok vücut değerini ölçerek renkli ekranından yansıtabiliyor. 
Mijia Body Fat Scale S400 Pro özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Uzun yıllardır akıllı baskül konusunda farklı çözümlerle karşımıza çıkan Xiaomi, geniş fonksiyonlara sahip yeni bir akıllı baskül duyurdu. Nabız ölçme, renkli ekran gibi özellikleri olan baskül hassas bir sensör ile geliyor.

Mijia Body Fat Scale S400 Pro özellikleri ve fiyatı

Mijia Body Fat Scale S400 Pro akıllı baskül modeli geleneksel elektrot katman tasarımı yerine ITO kaplamalı dayanıklı cam tasarımı kullanıyor. Böylece ölçme alanı tüm baskülün yüzeyi olarak kullanılabiliyor.

Baskülde 50kHz ve 250kHz, yüksek ve düşük çift frekans bioimpedans ölçüm teknolojisi kullanıyor. Böylece kan akışının iç ve dış hücresel impedans değerleri doğru bir şekilde öçüolebiliyor. Ölçülen veri ve DEXA altın standardı arasındaki ilişkinin yüzde 93’ten fazla olduğu belirtiliyor.

Vücut yağ oranını ölçen baskülde nabız, ağırlık, vücut su miktarı, protein, kas kütlesi, iç yağ konsantrasyonu değerlerini de ölçebiliyor. 3.5 inç renkli ekran kullanıcılara yönlendirme yapabiliyor. Yine Xiaomi Home uygulamasından da verileri takip etmek mümkün. Mijia Body Fat Scale S400 Pro akıllı baskül 35$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim