Anlık Bildirim

Netflix, en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırmaya başladı

Netflix, mevcut aboneler için en ucuz reklamsız plan seçeneğini kaldırmaya başladı. Reddit'te paylaşılan görsellerde, Netflix'in bazı temel plan abonelerine bildirim gönderdiği görülüyor.
Netflix, en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırmaya başladı Tam Boyutta Gör
Netflix, mevcut aboneler için en ucuz reklamsız plan seçeneğini kaldırmaya başladı. Reddit'teki çok sayıda gönderide paylaşılan görsellerde, Netflix bazı temel plan abonelerinden Netflix aboneliğini sürdürmek için yeni bir plan seçmelerini istiyor.

Netflix, en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırmaya başladı

Netflix, ucuz reklamsız paketini kaldırıyor

Temel plan için ayda 9,99 dolar ödeyen abonelerin, 6,99 dolarlık reklamlı planı, 15,49 dolar tutarındaki reklamsız planı veya 22,99 dolarlık 4K Premium seçeneğini seçmesi gerekiyor. 

Reddit'teki gönderilere bakıldığında, bu uyarıyı alan kullanıcıların çoğunun Kanada ve Birleşik Krallık'ta bulunduğu görülüyor. Geçtiğimiz yıl Netflix, ABD, Kanada ve Birleşik Krallık'ta yeni aboneler için ucuz reklamsız abonelik seçeneğini sonlandırmıştı. Ocak ayında ise, mevcut aboneler için bu seçeneği kaldıracağını duyurmuştu. 

Diğer birçok platform gibi Netflix de kullanıcıları, Mayıs ayı itibarıyla 40 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşan reklamlı planına yönlendirmeye devam ediyor. Netflix ülkemizde reklamlı üyelik sunmuyor. Bunun yerine sunulan en ucuz temel paketin ücreti ise 119,99 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim