Anlık Bildirim

Netflix'ten Tomb Raider animesi geliyor

Oyun dünyasının en popüler karakterlerinden biri olan Lara Croft karakterine odaklanan bir anime dizisi geliyor. Dizi, Netflix üzerinden yayınlanacak.

Netflix'ten Tomb Raider animesi geliyor Tam Boyutta Gör

1996 yılında yayınlanan ilk oyunu ile hayatımıza giren Tomb Raider, oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olmuş durumda. Şimdi de Netflix'ten bir Tomb Raider animesi geliyor.

Geçtiğimiz saatlerde resmi Twitter hesabından duyuru yapan Netflix, dizinin yayıncılığını üstlenecek. Üretim tarafında ise Legendary bulunacak. Yapılan duyuruya göre anime tarzında olacak dizinin Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider oyunlarından oluşan üçlemenin sonrasındaki olayları anlatacak.

Ne yazık ki şuan için yayın tarihi, animasyon tarzı, seslendirmenler ve bunun gibi diğer detayları bulunmuyor. Belli ki geliştirme sürecinin henüz erken aşamalarında. 

Netflix'in oyun uyarlamalarına bir hayli önem verdiğini rahatlıkla görebiliyoruz. Ubisoft'un birçok oyunu için film veya dizi uyarlaması gelecek, aynı zamanda Resident Evil animasyonu da yolda. Umuyoruz ki hepsinde de başarılı olurlar ve "oyundan uyarlama film/dizi kötü olur" algısını yıkar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim