Anlık Bildirim

The Legend of Zelda’nın ertelenmesi Nintendo’ya zarar verdi

Geçtiğimiz hafta Breath of the Wild’ın devam oyununu 2022’den 2023’ün baharına erteleyen Nintendo bu karardan zarar gördü. Şirket, hafta ortasında %6’lık hisse düşüşü yaşadı.

Nintendo Switch ve Wii U için çıkış yapan Breath of the Wild, tüm zamanların en beğenilen oyunlarından olmayı başarmıştı. Açık dünya oyunların geleceğini şekillendiren Breath of the Wild, Nintendo Switch’in en büyük satış kaynaklarından biri olmayı başarmıştı. Uzun süredir beklenen Breath of the Wild’ın devam oyunu ise geçen hafta gelen bir haber ile 2023’e ertelenmişti.

2022’nin sonlarında çıkması beklenen Breath of the Wild’ın devamı, geçen hafta 2023’ün baharına ertelenmişti. Anlaşılan bu erteleme, şirkete yaramamış. Çarşamba günü Nintendo’nun hisseleri %6’lık bir düşüş yaşadı. Daha sonra hisseler bir noktaya kadar toparlansa da anlaşılan hissedarlar Breath of the Wild serisine oldukça önem veriyor. Nintendo Switch’in yeni versiyonunun 2023’te tanıtılması bekleniyor bu nedenle ertelenen Breath of the Wild 2, şirketin yeni Switch’i satmasına yardımcı olabilir.

Nintendo hisseleri düştü

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim