Anlık Bildirim

Nintendo, yeni Joy-Con şarj standını duyurdu

Konsol pazarının hiç şüphesiz en büyük isimlerinden olan Nintendo, Switch konsolunu desteklemeye devam ediyor. Firma, Switch için yeni ikili Joy-Con standını duyurdu.
Yeni Joy-Con şarj standı Tam Boyutta Gör
Nintendo’nun 2017 yılında satışa çıkardığı Switch konsolu, hibrit oyun deneyimi ve dikkat çekici yapımları ile kısa sürede popüler olmayı başarmıştı. 2024 yılı itibariyle Playstation 4 ve Gameboy konsollarını bile sollayarak gelmiş geçmiş en çok satan 3. oyun konsolu olmayı başaran Switch, Nintendo tarafından desteklenmeye devam ediyor. Firma, konsol için yeni bir aksesuar tanıttı.

Joy-Con şarj standı resmen duyuruldu

Geçtiğimiz 7 yıl içerisinde Switch için birçok farklı aksesuar satışa çıkaran Nintendo, şimdi de yeni bir Joy-Con şarj aleti duyurdu. Bu aksesuar ile Switch kullanıcıları, Joy-Con kontrolcülerini konsoldan bağımsız bir şekilde şarj edebilecek. Bahsi geçen şarj aleti, stand olarak da kullanılabiliyor. Özellikle birkaç çift Joy-Con kontrolcüsüne sahip kullanıcılara rahat bir nefes aldıracak ürün, 17 Ekim’de resmen satışa sunulacak.

Nintendo Switch için bir aksesuar daha tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Switch 2’nin çıkışına aylar kala Nintendo’nun böyle bir aksesuar duyurması, bahsi geçen ürünün yeni konsolu da destekleyebileceğine işaret ediyor. Tüm bunların yanı sıra yeni aksesuar, Joy-Con kontrolcüleri haricinde Switch için geliştirilen NES kontrolcülerini de şarj edebiliyor. 2-Way Joy-Con şarj standı olarak adlandırılan ürünün fiyatı henüz belli değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim