Anlık Bildirim

Nokia 6.2'nin halefi geliyor: İşte yüksek kaliteli görüntüleri

HMD Global, 2019 yılında piyasaya sürdüğü Nokia 6.2'nin devam modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Nokia 6.3 veya 6.4 olarak adlandırılması beklenen cihazın yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı.

Nokia 6.2'nin halefi geliyor: İşte yüksek kaliteli görüntüleri Tam Boyutta Gör

OnLeaks takma adıyla tanıdığımız ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer, Nokia 6.2'nin halefinin ilk yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı. Akıllı telefonun Nokia 6.3 veya 6.4 ismiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak bu konuda henüz net bir bilgi yok.

Cihazın 6.45 inç büyüklüğünde ekran taşıyacağı bildirildi. Gövdesi 164.9 x 76.8 x 9.2 mm ebatlarında olacak. Kamera çıkıntısı hesaba katıldığında ise kalınlığı 10.1 mm'ye ulaşacak. Nokia 6.3/6.4'ün arka panelinde dörtlü kamera sisteminini görev yapacağını görüyoruz.

Nokia 6.2'nin halefi geliyor: İşte yüksek kaliteli görüntüleri Tam Boyutta Gör

Nisan ayında tanıtılacak

Akıllı telefonun parmak izi tarayıcısı yan taraftaki güç tuşuna entegre şekilde gelecek. Bununla birlikte sol tarafında Google Asistan'ı başlatmaya yarayan ayrı bir tuş olacak. Son olarak cihazın 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacağını belirtelim.

Nokia 6.2'nin halefi geliyor: İşte yüksek kaliteli görüntüleri Tam Boyutta Gör

HMD Global şu ana kadar yeni Nokia modeliyle ilgili herhangi bir detay vermese de akıllı telefonun bu yıl Nisan ayında piyasaya sürüleceği söyleniyor. Aynı zamanda şirketin yeni bir orta sınıf akıllı telefon çıkaracağına yönelik bilgiler de var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim