Anlık Bildirim

Nothing Phone (2a) Plus artık resmi: İşte tasarımı

Akıllı telefon pazarında fiyat performans odaklı modellere imza atan Nothing, yeni telefonu Nothing Phone (2a) Plus için teaser görüntüsü paylaştı. İşte Nothing Phone (2) tasarımı...
Nothing Phone (2a) Plus artık resmi: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Son dönemde adından sıkça bahsettiğimiz Nothing, yeni telefonu Nothing Phone (2a) Plus üzerinde hazırlıklarını tamamlamak üzere. Kaçıranlar için Nothing Phone 2a, rekabetçi fiyatı, yenilikçi özellikleri ve sıra dışı tasarımıyla ilgi odağı olmayı başarmıştı. Nothing Phone (2a) Plus ise, bunu bir adım ileriye taşımaya hazırlanıyor. Bugünse, akıllı telefonun tasarımını gösteren bazı yeni fotoğraflar ortaya çıktı.

Nothing Phone (2a) Plus artık resmi

Paylaşılan görüntülere göre Nothing Phone (2) Plus, Nothing'in imzası olan şeffaf arka yüzü ve ışık şeritlerini koruyacak. Bununla birlikte yeni tasarımda kavisli köşeler ve yuvarlatılmış alüminyum çerçevelere yer verilmiş. Arka bölümde ise Nothing Phone 2'ye kıyasla kamera adasının orta bölüme taşındığını görüyoruz.

Nothing Phone (2a) Plus artık resmi: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Gri ve siyah renklerde piyasaya sunulacak olan telefon, (2a) ile karşılaştırıldığında biraz farklı bir kaplamaya sahip olacak. Ancak genel tasarım itibarıyla büyük bir değişim yok.

Nothing Phone 2a (Plus) beklenen özellikler

Mevcut raporlara göre Nothing Phone (2a) Plus,  kardeşiyle aynı ekran boyutuna sahip olacak. 6,7 inç büyüklüğündeki OLED ekran, 1080p çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunacak. Dimensity 7350 yonga setinden güç alacak telefona 8 GB ve 12 GB RAM ile 256 GB depolama alanı eşlik edecek.

Kamera tarafında, Nothing Phone (2a) Plus özelinde değişim yok. OIS destekli 50 MP ana kamera ve 50 MP ultra geniş kameradan destek alması bekleniyor. Ancak ön kamera, Phone (2a)'daki 32 MP'den 50 MP'lik bir kameraya yükseltilecek. Phone (2a) Plus'ın arka kamerasının 4K video kaydını da desteklemesi bekleniyor.

Telefonun diğer özellikleri arasında 50W hızlı şarj, NFC, ekran altı parmak izi sensörü, stereo hoparlörler ve 3 yıl işletim sistemi güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim