Anlık Bildirim

NVIDIA, TSMC’nin rakipleri ile iş yapmaya Haziran

Son yıllarda tedarik sıkıntısı yaşayan TSMC, en büyük müşterilerinden birini Samsung’a kaybedebilir. NVIDIA, farklı tedarikçilerle çalışmaya açık olduklarını resmen duyurdu.
NVIDIA Tam Boyutta Gör
Dünyanın en büyük ekran kartı ve yapay zekâ çip tasarımcılarından olan NVIDIA, özellikle yapay zekâ sektörünün gelişmesi ile yeni rekorlar kırmaya başladı. Hız kesmeden büyümeye devam eden firma, yakında tedarik değişikliğine gidebilir.

NVIDIA yakında Samsung ile anlaşabilir

Dünyanın en büyük çip üreticilerinden olan ve performanslı üretimiyle bilinen TSMC, uzun yıllardır NVIDIA için tedarik yapıyordu. Ancak TSMC’nin birçok farklı müşterisi olması, NVIDIA’nın çip üretimine zarar verdi. Bu nedenle firma, yakında Samsung gibi alternatif firmalar ile iş birliği yapabilir.

Goldman Sachs Communacopia and Technology Konferansı’na katılan NVIDIA CEO’su Jensen Huang, firmanın GPU üretimi için TSMC dışında şirketler ile anlaşabileceğini belirtti. Firma, TSMC’nin en başarılı firma olduğunu ancak yakında başka firmalarla anlaşabileceklerini ekledi. Huang, alternatif tedarik için herhangi bir firma ismi vermedi ancak Samsung’un bu rolü büyük ölçüde üstlenebileceği belirtiliyor. NVIDIA’nın Samsung sürecinde üretilen grafik kartları, verimlilik konusunda TSMC’nin gerisinde kalacaktır. Bakalım bu durum, oyuncuları nasıl etkileyecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3200 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tsmc, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim