Anlık Bildirim

Nvidia uygulaması için tarih paylaşıldı: Beta'dan çıkıyor

Nvidia Denetim Masası ve GeForce Experience'ı birleştiren Nvidia App uygulamasının ne zaman genel kullanıma sunulacağı beli oldu. Çok yakında geliyor.          
Nvidia uygulaması için tarih paylaşıldı: Beta'dan çıkıyor Tam Boyutta Gör
Nvidia, bildiğiniz gibi yakın tarihte tanıttığı "Nvidia App" uygulaması ile birçok özelliği tek bir çatıda toplanmıştı. Öyle ki bir süredir Nvidia Denetim Masası'nda bulunan özelliklerin yavaş yavaş bu uygulamaya taşındığını görüyoruz. Son olarak Nvidia App'ın ne zaman beta'dan çıkacağı da belli oldu.

RTX 50 serisiyle tam sürüme çıkıyor

Bildiğiniz gibi Nvidia App henüz beta aşamasında ve belirli aralıklarla yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Keza yakın tarihte de, G-SYNC kontrolleri,  RTX Video Super ResolutionRTX Video HDR, yenileme hızı ve ekran yönlerini kontrol etme seçenekleri sunulmuştu. Şimdi bu olurken, nihai sürüm için sürpriz bir bilgi paylaşıldı.

Günümüzde Nvidia'ya yakınlığı ile tanınan Kopite7kimi, Nvidia uygulamasının GeForce RTX 50 serisi ekran kartları ile birlikte resmi olarak kullanıma sunulağını duyurdu. Bu da muhtemelen yazılımın beta sürecinden çıkmasıyla mümkün olacak ve CES 2025 etkinliği öncesinde GeForce Experience’ın yerini yeni uygulamanın alacağına işaret ediyor.

Bu bağlamda GeForce Experience'ın RTX kartlar için bir süre daha resmi yazılım olmaya devam edeceğini söyleyelim. Ancak Nvidia App hazır olduğunda resmi sürücülerle birlikte otomatik olarak kurulacak ya da isteğe bağlı olarak sonradan indirilebilecek. Ayrıca, Nvidia App özelinde kullanıcılar yeni bir ankete katılabiliyor. Bu ankette Kontrol Paneli’nde en çok hangi özellikleri kullandığınızı Nvidia'ya iletebiliyorsunuz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim