Anlık Bildirim

Nvidia uygulaması yenilendi: G-SYNC Kontrolleri ve daha fazlası

Nvidia Denetim Masası ve GeForce Experience'ı birleştiren Nvidia App uygulaması yepyeni özelliklerle güncellendi. İşte uygulamaya eklenen özellikler ve daha fazlası...
Nvidia uygulaması yenilendi: G-SYNC Kontrolleri ve daha fazlası Tam Boyutta Gör
Nvidia, bildiğiniz gibi yakın tarihte tanıttığı "Nvidia App" uygulaması ile birçok özelliği tek bir çatıda toplanmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise uygulama için büyük bir güncelleme paylaşıldı. Nvidia Denetim Masası ve GeForce Experience'ın yerini alacak uygulama artık G-SYNC Kontrolleri ve daha fazlasını sunuyor. Üstelik Beta sürümünden çıkacağı tarih de belli oldu. 

NVIDIA uygulamasına gelen yeni özellikler

Kaçıranlar için Nvidia App en son Ağustos ayında güncellenmiş ve RTX Video Super ResolutionRTX Video HDR, yenileme hızı ve ekran yönlerini kontrol etme seçenekleri sunulmuştu. Yeni güncellemede ise bu ayarlar arasına G-SYNC kontrolleri de ekleniyor. Yakın gelecekte ise, Surround, özel çözünürlükler ve çoklu monitör seçenekleri gibi eksik özellikler de uygulamaya eklenmiş olacak. 

Nvidia uygulaması yenilendi: G-SYNC Kontrolleri ve daha fazlası Tam Boyutta Gör
Yeni güncelleme ile kullanıma sunulan bir diğer özellikse RTX HDR Çoklu Monitör Desteği. Bunun için DirectX 9, 11, 12 ve Vulkan API'lerinde çalışan oyunlara dinamik HDR ekleyen yapay zeka destekli bir araç diyebiliriz. Ancak bu özellikteki bir sorun, çoklu ekran veya çoklu monitör kurulumlarında çalışmamasıydı, ancak artık çalışıyor.

Bu özelliklere ek olarak Nvidia, Nvidia uygulamasının yıl sonundan önce beta sürümünden çıkacağını duyurdu. Dolayısıyla GeForce Experience kullanıcılar artık bu uygulamaya taşınmış olacak. Nvidia'nın açıklaması ise şu şekilde;

"Yıl sonundan önce beta sürümünden çıktığında tüm kalan GeForce Experience kullanıcılarını yeni NVIDIA uygulamasına taşımayı planlıyoruz. Gelecek güncellemelerde, NVIDIA Kontrol Paneli ve GeForce Experience'ın temel özelliklerini tek bir uygulamada birleştirmeyi hedefleyerek kalan NVIDIA Kontrol Paneli seçeneklerini eklemeye devam edeceğiz, kullanıcılarımıza daha da iyi bir deneyim sunan yeni özellikler ve ek geliştirmeler sunacağız."

Uygulamaya göz atmak isteyenler için şu an için beta sürümü, GTX 800 serisi veya daha yeni ekran kartlı bir Windows 10/11 PC gerektiriyor. Ayrıca Nvidia GeForce 551.52 veya daha yeni sürücülerin kurulmuş olması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim