Anlık Bildirim

OCTAPULL: Türkiye’nin Dijital Dönüşüm Platformu

OCTAPULL, çok sayıda dijital ürünü tek bir çatı altında toplayarak kişi ve kurumların dijital dönüşüm süreçlerini kolaylaştırmayı hedefleyen yenilikçi bir girişim olarak dikkat çekiyor.

OCTAPULL: Türkiye’nin Dijital Dönüşüm Platformu Tam Boyutta Gör

OCTAPULL, çok sayıda dijital ürünü tek bir çatı altında toplayarak kişi ve kurumların dijital dönüşüm süreçlerini kolaylaştırmayı hedefleyen yenilikçi bir girişim olarak dikkat çekiyor

OCTAPULL, OctaMeet ürünü başta olmak üzere Octapull SFA, Octapull B2B ve OctaSales ürünleriyle iş süreçlerini dijitalleştirmeyi amaçlayan kişi ve işletmelere sunduğu yenilikçi çözümleriyle pazardaki önemli bir talebe yanıt veriyor.

OctaMeet: Video Konferans Dünyasına Yeni Bir Soluk

OCTAPULL ekibi, Türkiye’deki kullanıcıları için 7/24 Türkçe müşteri desteği sunarak yerel ölçekte kişiselleştirilmiş ve özelleştirilmiş çözümler getiriyor.

OCTAPULL’un 20 kişilik Türk bir mühendis ekibiyle geliştirdiği video konferans uygulaması olan OctaMeet ise hem profesyonel hem de gündelik kullanımda öne çıkarak geniş bir kitleye hitap ediyor.

OctaMeet Kullanıcılarına Neler Sunuyor?

OctaMeet, sunduğu özelliklerle kullanıcıların online toplantı süreçlerindeki deneyimlerini geliştirerek çevrim içi toplantılara yeni boyutlar kazandırıyor.

OCTAPULL: Türkiye’nin Dijital Dönüşüm Platformu Tam Boyutta Gör

Çoklu Platform Desteği

OctaMeet, herhangi bir internet tarayıcısında indirme zorunluluğu olmadan kullanılabildiği gibi masaüstü, tablet ve mobil cihazlara indirilerek de kullanıcı dostu arayüzüyle ön eğitim süreci gerekmeksizin deneyimlenebiliyor.

Ayrıca kayıt zorunluluğu bulunmayan katılımcılar, herhangi bir toplantıya link üzerinden doğrudan misafir olarak katılabiliyor.

Takvim Entegrasyonu

OctaMeet’in Outlook, Google Calendar ve iCalendar takvimleriyle olan entegrasyonu sayesinde uygulama üzerinde planlanan toplantılar günlük, haftalık ve aylık olarak rahatlıkla takip edilebiliyor.

Esnek Abonelik Seçenekleri

Ücretsiz versiyonu üstün bir deneyim sunan OctaMeet’in lisanslı versiyonu aylık veya yıllık olarak satın alınabiliyor. Cayma bedeli olmayan OctaMeet’in yıllık taahhüt mecburiyeti bulunmuyor ve ücretsiz olarak 30 gün lisanslı versiyonu kullanılabiliyor.

Sınırsız ve Ücretsiz Görüşme

OctaMeet, birebir görüşmelerde ücretsiz versiyonunda sınırsız bir görüşme deneyimi sağlıyor.

Ücretsiz versiyonu grup görüşmelerinde diğer video konferans uygulamalarına kıyasla daha geniş çapta özellikler sunarken ücretli versiyonunda hiçbir sınırlama bulunmuyor.

Yüksek Veri Güvenliği

Depolamada veri güvenliğinin öncelendiği uygulamada bulut depolama seçeneğiyle toplantı kayıtları kullanıcıların cihazlarında yer işgal etmeden güvenli şekilde saklanabiliyor.

Depolanan veriler, Türkiye’de güvenliği kontrol edilen sunucularda korunuyor ve istendiği takdirde üçüncü partilerle kolayca paylaşılabiliyor.

Yerinde Kurulum

Ayrıca veri güvenliğine verilen talebe karşılık olarak işletmeler, OctaMeet’i yerinde kurulum (on-premise) imkânıyla kullanmaya başlayabiliyor.

Böylece işletmelerin tüm görüşmeleri kendi sunucularında gerçekleşerek kendi güvenlik protokolleriyle korunabiliyor.

Kesintisiz İletişim

Görüşmelerde performans önceliklendirilerek kullanıcıların bağlantıdan kopmamaları sağlanıyor. Ayrıca görsel odaklı toplantılarda görüntü kalitesi maksimize edilebiliyor.

OctaMeet’le Toplantı Deneyiminin Bugünü ve Yarını

  • OctaMeet üzerinde anlık toplantı, ileri tarihli toplantı, tekrar eden toplantılar ve toplantı odaları oluşturulabileceği gibi yüksek sayıda katılıma olanak sağlayan webinarlar da gerçekleştirilebiliyor.
  • Ekran paylaşımından ayrı olarak herhangi bir video görüşme, toplantı sahibi tarafından tek tıkla YouTube’da canlı yayına sunuluyor, böylece görüşme YouTube üzerinden geniş kitlelerce takip edilebiliyor.
  • Toplantı sırasında yetki sahibi olan katılımcı, ekranını diğer katılımcılarla paylaşabiliyor ve onların onayı sonrasında toplantıyı kaydedebiliyor.
  • İnteraktif beyaz tahta sayesinde katılımcılar anlık çalışmalar gerçekleştirebiliyor ve bu çalışmaları diğer katılımcılarla paylaşabiliyor.
  • Toplantı sahibi, sunum sahibi, konuşmacı ve misafir olarak dört adet rolle toplantıdaki katılımcılar uygun şekilde yetkilendirilerek toplantı düzeni sağlanıyor.
  • OctaMeet’in gelecek özelliklerinden yapay zekâ (AI) destekli toplantı özeti sayesinde otomatik şekilde toplantı özeti, aksiyon maddeleri ve gelecek toplantıların gündemleri oluşturuluyor.

Siz de tüm bu bilgiler ışığında OCTAPULL’un size ve sektörünüze özel sunduğu çözümleri detaylı incelemek için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim