Anlık Bildirim

Sony’nin yeni INZONE monitörü ortaya çıktı: OLED ekrana sahip olacak

Playstation markası ile oyuncuların gözdesi haline gelen Sony, INZONE markasını genişletmeye devam ediyor. İddialara göre firma, yakında OLED ekranlı INZONE monitörünü tanıtacak.
Sony INZONE Tam Boyutta Gör
PlayStation markası ile 30 yıldır oyuncuların gözdesi olan Sony, geçtiğimiz yıllarda Playstation 5 sistemi için geliştirilmiş INZONE marka ürünlerini tanıtmıştı. Bu marka altında birçok kulaklık ve monitör tanıtan firma, bu markaya yeni ürünler eklemeye devam edecek gibi görünüyor.

OLED ekranlı INZONE monitörü yakında tanıtılabilir

2022’de Playstation 5 sistemine eşlik etmesi için hayata geçirilen INZONE markası, yakında yeni ürünlere kavuşabilir. Weibo platformunda 孤城Hardware tarafından ortaya atılan iddiaya göre Sony, OLED panele sahip yeni bir IZNONE monitörü üzerinde çalışıyor. 

OLED panele sahip Sony INZONE monitörü yolda
Cihazın, her açıdan geçtiğimiz yıllarda tanıtılan INZONE M9 monitöre benzemesi ancak OLED panele sahip olması bekleniyor. Cihazın teknik özellikleri henüz belli değil ancak OLED panelin 1440p veya 4K çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Yaklaşık 1000$ fiyat etiketine sahip olması beklenen yeni monitörün 25 Eylül’de tanıtılacağı da gelen bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim