Anlık Bildirim

One UI 7 ile Galaxy S24 Ultra'nın kamera kalitesi iyileşecek

Samsung'un önemli yenilikler getirecek olan One UI 7 güncellemesi, Galaxy S24 Ultra'nın kamera performansını da geliştirecek. One UI 7 neler sunacak?           
One UI 7 ile Galaxy S24 Ultra'nın kamera kalitesi iyileşecek Tam Boyutta Gör
Samsung'un önemli yenilikler getirecek olan One UI 7.0 güncellemesi hakkında haberler gelmeye devam ediyor. Yeni bilgiye göre, One UI 7 ile beraber Galaxy S24 Ultra'nın kamera performansında önemli iyileşmeler gerçekleşecek.

Bazı kamera modlarının performansı geliştirilecek

X platformundan güvenilir sızıntı kaynağı Ice Universe kullanıcısının iddiasına göre One UI 7'de  Galaxy S24 Ultra'nın bazı çekim modları önemli ölçüde optimize edilecek. Kaynağın aktardığına göre, Samsung, ana kameranın 1x modu ile telefoto kameranın 5x 50 MP modunda yaptığı iyileştirmelerle, piksel birleştirme uygulanan 12 MP çözünürlükteki moda benzer kalite elde etmeyi başardı.

Samsung'un son yıllardaki en büyük arayüz güncellemesi olacak olan One UI 7.0 ile çok daha akıcı ve sorunsuz animasyonlar, yeniden tasarlanmış uygulama simgeleri, elden geçirilmiş bildirim paneli ve yeni ana ekran özelleştirme seçenekleri gelecek.

Samsung’un bu ay bitmeden One UI 7.0'ın ilk beta sürümünü yayınlaması bekleniyor. İlk olarak üst seviye Samsung cihazlara gelecek olan güncellemenin kararlı sürümü bu yıl bitmeden çoğu Galaxy cihazına gelecek. Kalan cihazlar ise 2025’in ilk çeyreğine kadar güncellemeye kavuşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16884 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy S24 Ultra, One UI 7.0 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim