Anlık Bildirim

OnePlus, uygun fiyatlı powerbank tanıttı: 100w hızlı şarj, 12.000 mAh kapasite

OnePlus, performans canavarı Ace 3 Pro ile birlikte 100W hızlı şarj destekli powerbank tanıttı. 12.000 mAh powerbank, OnePlus Ace 3 Pro'yu 17 dakikada %60'a kadar şarj edebiliyor.
oneplus 12000 mah powerbank 100w hızlı şarj Tam Boyutta Gör
OnePlus, Ace 3 Pro'nun yanında SUPERVOOC 100W hızlı şarj özellikli powerbank’i tanıttı. Bu powerbank, 12000mAh kapasiteye sahip ve bir adet USB-C, bir adet USB-A portuna sahip. OnePlus, bu powerbankin 6100 mAh bataryalı Ace 3 Pro’yu 17 dakikada %60'a kadar şarj ettiğini iddia ediyor.

Powerbank, OnePlus cihazların dışında PD/PPS/QC gibi genel şarj protokollerini destekleyerek akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler gibi çok çeşitli elektronik cihazları şarj edebiliyor. Uyumlu bilgisayarlar için 45W hızlı şarjı destekliyor. 45W yüksek hızlı kendi kendine şarj işlevi sayesinde kendisini de 90 dakikada %1'den %100'e kadar şarj edebiliyor.

Mevcut güç seviyesini tek tıkla görmenize olanak tanıyan dinamik bir ışığa sahip. Çift tıklama, akıllı saatler ve kulaklıklar gibi daha ufak bataryalı cihazları güvenli bir şekilde şarj etmek için özel olarak tasarlanmış düşük akım modunu etkinleştiriyor.

OnePlus, yeni 100W hızlı şarjı destekleyen powerbank’i 37 dolara satışa sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim