Anlık Bildirim

OnePlus 13'ün birden fazla canlı görüntüsü ortaya çıktı

Önümüzdeki hafta piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus'ın yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 13, canlı olarak görüntülendi. İşte cihazın birden fazla renk seçeneğini ortaya çıkaran o görüntüler:
OnePlus 13'ün birden fazla canlı görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
OnePlus, şimdilerde yeni amiral gemisi OnePlus 13'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lansman tarihi henüz doğrulanmamış olsa da geçmiş sızıntılar, cihazın bu ayın sonlarında piyasaya sürülmesi yönünde. Yakın bir zamanda sızdırılan görsel, telefonun tasarımını ortaya çıkarmıştı ve şimdi de gerçek hayattaki görüntüleri Weibo'da ortaya çıktı.

İşte OnePlus 13'ün canlı görüntüleri ve beklenen özellikleri:

OnePlus 13'ün birden fazla canlı görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
OnePlus 13, görüntülerde sol taraftaki tanıdık kamera modülü ile bizleri karşılamakta. Görüntüler, akıllı telefonun siyah ve beyaz renk seçeneklerine ek olarak koyu mavi renk seçeneğini de göstermekte. Bu görseller aynı zamanda şirketin tanıtım videosuyla örtüşüyor ve yaklaşan telefonun nasıl görüneceğine dair ilk izlenimleri de sunmakta. Ayrıca cihazın tanıtım videosuna göre lansman, büyük olasılıkla gelecek hafta gerçekleşecek.
OnePlus 13'ün birden fazla canlı görüntüsü ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Son olarak Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 4/8 Elite işlemcisini içeren ilk telefonlardan biri olması tahmin edilen cihazın diğer beklenen özellikleri arasında ise 6.000 nit tepe parlaklığı ve yüksek parlaklık modunda (HBM) 1.600 nit olan 6,8 inç BOE X2 LTPO AMOLED ekran, 6.000mAh batarya, IP68/69 su geçirmezlik derecesi, 100W hızlı şarj ve 50W manyetik kablosuz şarj gibi özellikler bulunmakta.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim