Anlık Bildirim

OnePlus Ace 3 Pro'nun ilk görüntüsü yayınlandı: İşte tasarımı

OnePlus'ın yakında piyasaya süreceği yeni akıllı telefon ortaya çıktı. İnternete sızdırılan görüntü OnePlus Ace 3 Pro isimli modelin tasarımını ve iki renk seçeneğini gözler önüne seriyor.

OnePlus Ace 3 Pro'nun ilk görüntüsü yayınlandı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi OnePlus bildiğiniz üzere yakında yeni bir amiral gemisi akıllı telefon çıkaracak. OnePlus Ace 3 Pro adı altında piyasaya sürülecek cihazın ilk render görüntüleri internete düştü. Sızıntı, Çinli sosyal ağ Weibo'dan geliyor.

Yayınlanan görselde de görebileceğiniz gibi OnePlus Ace 3 Pro, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Akıllı telefonun arka panelinde üç sensör ve LED flaş içeren oldukça büyük bir kamera modülüne yer verilmiş. Gelelim diğer detaylara.

OnePlus Ace 3 Pro'nun ilk görüntüsü yayınlandı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör

OnePlus Ace 3 Pro neler sunacak?

Aktarılan bilgilere göre cihaz 1.5 çözünürlük ve DisplayMate A+ derecelendirmesine sahip kavisli OLED ekran taşıyacak. Bununla birlikte Adreno GPU barındıran Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle geleceğine dair söylentiler de var.

Daha önce OnePlus Ace 3 Pro'nun 100W hızlı şarj destekli 6.100 mAh pil, 16 GB'a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama alanı ile sunulacağı bildirilmişti. Akıllı telefonun duyuru tarihi henüz belli değil ancak önümüzdeki haftalarda çıkış yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim