Anlık Bildirim

OnePlus'ın Almanya'daki akıllı telefon satışları bir kez daha yasaklandı

OnePlus akıllı telefonların Almanya'daki satışı, yeni bir patent anlaşmazlığı nedeniyle bir kez daha yasaklandı. Ancak, bu sefer sorun Nokia'dan kaynaklanmıyor. 
OnePlus'ın Almanya'daki telefon satışları bir kez daha yasaklandı Tam Boyutta Gör
OnePlus akıllı telefonların Almanya'daki satışı, yeni bir patent anlaşmazlığı nedeniyle bir kez daha yasaklandı. Bu sefer sorun Nokia'dan kaynaklanmıyor, başta 5G olmak üzere kablosuz teknoloji araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan InterDigital ile yaşanan bir anlaşmazlıktan kaynaklanıyor.

InterDigital, OnePlus'ın patentli teknolojisini izinsiz olarak kullandığını ve bunun sonucunda Almanya'da OnePlus telefonlarının satışının geçici olarak durdurulduğunu açıkladı. Ancak OnePlus Pad 2, Buds Pro 3 ve Watch 2 gibi diğer OnePlus ürünleri şirketin Almanya web sitesinde hala satışa açık görünüyor.

Daha önce Nokia ile benzer bir sorun yaşamıştı

OnePlus, Almanya'da benzer bir sorunu Nokia ile yaşamıştı. İki yıl boyunca telefonları Almanya'da yasaklı olan şirket, bu yılın başında Nokia ile patent konusunda anlaşarak pazara geri dönmüştü.

OnePlus, fikri mülkiyet haklarına büyük önem verdiklerini ve InterDigital ile müzakereler yoluyla meseleyi çözmeye kararlı olduklarını belirten bir açıklama yayınladı. Şirket, mevcut cihazların destek almaya devam edeceğini ve mevcut zorluklara rağmen Avrupa pazarına bağlı kalmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

OnePlus ile InterDigital arasındaki sorunun çözüme ulaşmasının ne kadar süreceği şu an için bilinmiyor. Nokia ile önceki anlaşmazlık yaklaşık iki yıl sürmüştü ancak OnePlus muhtemelen bu sorunu daha hızlı çözmeyi umuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim