Anlık Bildirim

OnePlus, yeni kulaklığı Buds Pro 3 üzerinde çalışmalara başladı

OnePlus, yeni premium kulaklığı Buds Pro 3 üzerinde çalışmalara başladı. İşte siyah, altın ve yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülmesi beklenen cihazın detayları:
OnePlus, yeni kulaklığı Buds Pro 3 üzerinde çalışmalara başladı Tam Boyutta Gör
OnePlus, geçtiğimiz yılın Şubat ayında Buds Pro 2'yi piyasaya sürmüştü. Ardından Buds 3'ü piyasaya süren şirket, yakın bir zamanlı rapora göreyse şimdilerde bu kulaklığın bir üst modeli olan Buds Pro 3 üzerinde çalışıyor olabilir.

OnePlus Buds Pro 3, üç farklı renk seçeneği ile gelebilir

OnePlus Buds 3'ü piyasaya sürdüğü sırada Pro modelini tanıtmaması Buds Pro 3'ün olup olmayacağı konusunda endişeler yaratmıştı. Ancak yakın zamanlı bir rapora göre şirket, OnePlus Buds Pro 3 üzerinde çalışmalara başladı. Rapora göre siyah, altın ve yeşilden oluşacak üç farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülmesi beklenen cihazın tüm renkleri, her pazarda mevcut olmayabilir.

OnePlus, yeni kulaklığı Buds Pro 3 üzerinde çalışmalara başladı Tam Boyutta Gör
OnePlus Buds Pro 3'ün beklenen özelliklerine değinecek olursak ise ekolayzer desteği, aşınma algılama, Hızlı Eşleştirme, Dolby Atmos, Zen Mode Air ve daha fazlası, şirketin geçmiş kulaklıklarında da olduğu gibi bu kulaklıkta da olacak. Ayrıca çift cihaz bağlantısı, uzamsal ses, kamera deklanşörü desteği ve hatta kulaklık kaydı gibi özellikler de beklenmekte.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim