Anlık Bildirim

OpenAI'nin yeni yapay zeka modelleri aylık 2000 dolara mal olabilir

OpenAI'nin hizmetleri için fiyat artışı ayda 2000 dolara kadar çıkabilir. Fiyatlandırmadaki bu potansiyel değişikliğin arkasındaki mantık ve neden ise belirsizliğini koruyor.
OpenAI'nin yapay zeka modelleri aylık 2000 dolara mal olabilir Tam Boyutta Gör
OpenAI'nin, yakında çıkacak olan Strawberry ve Orion kod adlı büyük dil modelleri (LLM) için aylık 2000 dolara kadar abonelik ücreti almayı düşündüğü bildiriliyor. Ancak yapay zeka organizasyonu içerisinde potansiyel fiyatlandırma stratejisine ilişkin tartışmalar henüz erken aşamada.

ChatGPT geçtiğimiz hafta günlük 200 milyon aktif kullanıcıyı geçti

Şu anda OpenAI, yeni özelliklere, özel GPT'lere, DALL-E 3 görüntü oluşturma teknolojisine ve daha fazlasına öncelikli erişim sağlayan ChatGPT Plus hizmeti için aylık 20 dolar ücret alıyor. OpenAI, bu sonbaharda gelişmiş bir yapay zeka ürünü olan Strawberry'yi piyasaya sürmeyi planlıyor.

Bu yeni modelin, karmaşık problem ve görevleri çözmede mevcut yapay zeka modellerinden daha iyi performans göstermesi bekleniyor. Daha önce hiç görmediği matematik problemlerini çözebilecek, pazarlama stratejileri geliştirebilecek, karmaşık kelime bulmacalarını çözebilecek ve derin araştırmalar yürütebilecek.

İlgili haberlerde, OpenAI'nin ayrıca kurumsal yapısını basitleştirmek ve yatırımcılar için daha çekici hale getirmek amacıyla değişiklikler yapmayı düşündüğü bildiriliyor. Ayrıca OpenAI'nin şirketin değerinin 100 milyar doların üzerine çıkabileceği bir finansman turu planladığı duyurulmuştu. Bu yaklaşan finansman turuna potansiyel yatırımcılar arasında Apple, NVIDIA, Microsoft ve Thrive Capital gibi teknoloji devlerinin yer aldığı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim