Anlık Bildirim

Google Pixel 9 Pro Fold, orijinal kılıfıyla birlikte canlı olarak görüntülendi

Pixel 9 Pro Fold, 13 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Google etkinliğinde tanıtılacak. Yakın bir zamanda ise cihaz, orijinal kılıfıyla birlikte ilk kez canlı olarak görüntülendi. İşte o görüntü:
Orijinal kılıflı Pixel 9 Pro Fold, canlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Google'ın Pixel 9 serisini, Pixel Watch 3'ü ve Pixel Buds Pro 2'yi 13 Ağustos'taki lansmanı sırasında tanıtması bekleniyor. Ancak son sızıntılara göre Pixel 9 serisinden Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL 22 Ağustos'ta satışa sunulacak olsa da öte yandan, Pixel 9 Pro Fold ve Pixel Buds Pro 2 biraz gecikmeli olarak Eylül ayında piyasaya sürülecek. Yakın zamanlı yeni bir sızıntı ise seriden Pixel 9 Pro Fold'u orijinal kılıfıyla birlikte canlı olarak ortaya çıkardı.

Google Pixel 9 Pro Fold, ilk kez orijinal kılıfıyla birlikte canlı olarak görüntülendi

Lansmana sayılı günler kala Google Pixel 9 Pro Fold, orijinal kılıfıyla birlikte bir kafede görüntülendi. Telefonun belirgin kamera çıkıntısı ve resmi kılıfta yer alan dikkat çekici "G" logosu göz önüne alındığında, teknik olarak Google Pixel 9 Pro Fold, ilk kez resmi kılıflarından biriyle görüntülendi.

Orijinal kılıflı Pixel 9 Pro Fold, canlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör
Cihazın beklenen özelliklerine değinecek olursak katlandığında 155,2 x 77,1 x 10,5 mm ve açıldığında 155,2 x 150,2 x 5,1 mm ölçülere sahip olacak. İnceliğiyle rakiplerinin çoğunu geride bırakacak cihaz, 257 gr ağırlığında olacak. 16 GB RAM ile 256 GB ve 512 GB depolama alanı seçeneklerinin sunulması beklenen cihazın batarya tarafında ise Pixel Fold'daki 4821 mAh'lik kapasiteden 4650 mAh kapasiteye düşüş olacağı iddia edilmekte.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim