Anlık Bildirim

İran-İsrail gerilimi yine Bitcoin yatırımcısını vurdu

Bir süredir devam eden Orta Doğu gerilimi yatırımcıya nefes aldırmıyor. Faiz indirimi ile umutlanan yatırımcı ateşlenen füzeler ile yine satış baskısı altında kaldı.
Bitcoin Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıldan bu yana İsrail odağında Orta Doğu bölgesinde yaşanan gerilim son dönemde yeni bir yöne doğru evriliyor. Sadece Filistin değil Lübnan ve Suriye topraklarında konuşlu Hizbullah grupları ile savaşa tutuşan İsrail, şimdi de İran ile gerilim yaşıyor. 

Füzeler Bitcoin yatırımcısını vurdu

Faiz indiriminin ardından geçen hafta 66 bin dolar seviyesini geçerek yeni yükselişler için yatırımcıyı umutlandıran Bitcoin, gerilimden nasibini aldı. Saldırıların başlaması ile birlikte düşüşe geçen Bitcoin, dün İran tarafından füze saldırısı yapılması sonrasında iyice dibe vurdu. 

Bir haftada yüzde 10 kayıp yaşayan Bitcoin 60 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Tarafların saldırılara ara vermesi sonrasında biraz toparlanarak 61 bin doların üzerine kendisini attı. Düşüş esnasında altcoinler ise çok daha büyük düşüşlere sahne oldu. Eylül-Ekim aylarında rahat bir nefes almayı bekleyen yatırımcının da eli yine boş kaldı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim