Anlık Bildirim

Paint'e Photoshop benzeri yapay zeka destekli doldurma ve silme özellikleri geliyor

Microsoft, Paint uygulamasına yapay zeka destekli doldurma ve silme özellikleri ekleyerek, kullanıcıların görüntülere nesne eklemesine veya görüntülerdeki nesneleri çıkarmasına olanak tanıyor.
Paint'e yapay zeka destekli doldurma ve silme özellikleri geliyor Tam Boyutta Gör
Microsoft, Paint'i yeni özelliklerle güncelleyerek, Photoshop gibi daha gelişmiş görüntü düzenleme programlarına olan ihtiyacı azaltıyor. Son olarak şirket, Copilot Plus PC'lerde Paint uygulamasına yapay zeka destekli doldurma (Generative Fill) ve silme (Generative Erase) özelliklerini ekleyerek, kullanıcıların görüntülere nesne eklemesine veya görüntülerdeki istenmeyen nesneleri çıkarmasına olanak tanıyor.

Microsoft Paint, yeni yapay zeka özellikleri kazandı

Generative Erase, Google'ın Pixel telefonlarındaki Magic Eraser özelliğine benzer şekilde fotoğraflardaki istenmeyen herhangi bir nesneyi veya kişiyi ortadan kaldırabiliyor. Generative Fill ise metin yoluyla bir fotoğrafa yapay zeka tarafından oluşturulan nesneler ve varlık eklemesine olanak tanıyor, tıpkı aynı adı taşıyan Photoshop aracı gibi.

Bu özellikler, bu yılın başlarında Copilot Plus PC'ler için duyurulan ve metin girdileri ile referans çizimlerinin bir kombinasyonunu kullanarak görüntüler oluşturabilen Paint için Cocreator aracına dayanıyor. Şirket, bu özellikleri destekleyen difüzyon tabanlı modelin çıktı kalitesini ve hızını iyileştirmek için güncellendiğini ve kötüye kullanılmasını önlemek için artık dahili moderasyona sahip olduğunu söylüyor.

Paint'e yapay zeka destekli doldurma ve silme özellikleri geliyor Tam Boyutta Gör
Microsoft'un Fotoğraflar uygulaması da Generative Erase aracına kavuşuyor. Ek olarak, bulanık veya pikselli görüntülerin kalitesini yükseltmek için cihaz içi yapay zeka kullanan yeni bir Süper Çözünürlük özelliğini de uygulamaya geliyor. Bu özellik ile kullanıcılar, görüntüleri orijinal çözünürlüklerinin 8 katına kadar yükseltebiliyor ve özellik ücretsiz olarak sunuluyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim