Anlık Bildirim

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, Samsung Galaxy S24 Ultra ile canlı olarak yayınlanacak

Samsung, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarını Galaxy S24 Ultra ile özel bir 5G ağı üzerinden canlı olarak yayınlayacak. İşte yayın deneyimini artıracak sistemin detayları:
Paris 2024 açılış töreni, Galaxy S24 Ultra ile yayınlanacak Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung, Galaxy S24 Ultra'nın kamera yeteneklerini sergilemek için ilginç bir yola başvurdu. Zira bu yaz gerçekleşecek olan Paris 2024 Oyunlarını yayınlamak için Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ve Olimpiyat Yayın Hizmetleri (OBS) ile işbirliği yapacak.

Paris 2024 Oyunları, yarışmacılara yerleştirilen Galaxy S24 Ultra ile canlı olarak izlenecek

Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarının açılış töreni ilk kez bir stadyumun dışında gerçekleştirilecek ve sporcular Seine nehrindeki yüzen platformlarda geçit töreni yapacak. Samsung ise 85 sporcunun her birinin baş ve yan taraflarına 200'den fazla Galaxy S24 Ultra akıllı telefon yerleştirecek ve geçit töreni özel bir 5G ağı üzerinden yayınlanacak.

Paris 2024 açılış töreni, Galaxy S24 Ultra ile yayınlanacak Tam Boyutta Gör
Yayın, nehir boyunca bir düzineden fazla 5G anteni kuran Orange ile işbirliği içinde gerçekleşecek. Ayrıca geçit töreni sırasında anten görevi gören bayrak gemileri de bulunacak. Aynı sistem, Marsilya'daki yelken yarışlarında da uygulanacak ve taraftarların en sevdikleri Olimpiyat sporcularını zafere giden yolda takip etmelerine olanak tanıyacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim