Anlık Bildirim

Peacemaker’ın 2. Sezonu için tarih verildi

James Gunn’ın DC Evreni için geliştirdiği ilk projelerden biri olan Peacemaker, yakında yeni sezonuna kavuşacak. Geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan sezonun yayın tarihi netleşiyor.
Peacemaker Tam Boyutta Gör
Guardians of the Galaxy filmlerinin yönetmeni olan James Gunn, geçtiğimiz yıllarda DC ile anlaşarak The Suicide Squad filmini hayata geçirmişti. Filmdeki sevilen karakterlerden olan Peacemaker’ın dizisi için de çalışmalara başlayan Gunn, daha sonraki yıllarda DC Evreni’nin başına geçirildi. Bir süredir Superman filminin çekimleri ile uğraşan Gunn, Peacemaker’ın yeni sezonu hakkında önemli bir bilgi paylaştı.

Peacemaker 2025 yılında geri dönecek

Geçtiğimiz aylarda hem Superman hem de Peacemaker’ın ikinci sezonunun çekimleri ile meşgul olan James Gunn, Threads platformu üzerinde önemli bir bilgi paylaştı. Bir hayranın “Peacemaker’ın ikinci sezonuna hangi yıl kavuşacağız?” sorusuna Gunn, “2025 yılında. Superman’den sonra” cevabını verdi. Böylece Peacemaker’ın yeni sezonunun gelecek yılın ikinci yarısında çıkacağı açıklanmış oldu.

Peacemaker’ın yeni sezonu gelecek yıl yayınlanacak Tam Boyutta Gör
John Cena’nın Peacemaker’ı canlandırdığı yapım, 2022 yılının en sevilen dizilerinden biri olmayı başarmıştı. Superman’e doğrudan bağlanacak olan ve yeni DC Evreni’nde geçecek olan ikinci sezon da muhtemelen seyircilerin ilgisini çekecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim