Anlık Bildirim

Elektrikli bisiklet dönüşümünde devrim: Sadece 1 dakika sürüyor

Pikaboost 2 elektrikli bisiklet dönüşüm kiti sadece 1 dakikada bisikletiniz için bir elektrikli motor desteği sağlıyor. Üstelik 96 kilometreye kadar menzil de sunuyor.
Pikaboost 2 Tam Boyutta Gör
Elektrikli bisiklet bugün artık çok tercih edilen ulaşım araçlarından birisi haline geldi. Bununla birlikte hali hazırda standart bisikleti olan tüketicilerin elektrikli bisiklete geçişi zor oluyor. Bu noktada dönüşüm kitleri devreye giriyor.

Pikaboost 2 nedir?

Dönüşüm kitleri genelde ön veya arka tekerlek çıkarılarak ya da arka zincir takımı çıkarılarak takılıyor. Bu nedenle hem dönüşüm uzun sürüyor hem de kullanıcı isterse eski geleneksel bisikletine dönmesi zor oluyor.

Livall girişiminin Pikaboost 2 projesi kullanıcıyı herhangi bir dönüşüm işine sokmadan elektrikli bisiklet hayaline kavuşmasını sağlıyor. Üstelik mantık da çok basit. Cihaz bisikletin sele altına sabitlendikten sonra arka tekerleğin üzerine de özel tekerlek yerleştiriliyor. Gidon kısmına yerleştirilen kumanda ile kontrol ediliyor. 

250W gücündeki motor pik zamanlarda 500W seviyesine çıkabiliyor. Uygulama ile eşleştirdikten sonra ülkeye göre hızı sınırlıyor ve bu da genelde 25Km/s oluyor. Patentli bir teknolojiye sahip olan kit, bisikleti manuel kullanmak isterseniz ya da yokuş aşağı bıraktığınızda kendisini şarj edebiliyor.

70Km menzili olan cihazın 96Km menzilli bir seçeneği de bulunuyor. Batarya 3 saatte tam olarak doluyor ve powerbank olarak da kullanılabiliyor. Farklı modlar cihaza direnç ekleyerek kendinizi biraz daha zorlamanızı sağlıyor. Pikaboost 2 projesi 388$ bağış karşılığı alınabiliyor ve bu ay içerisinde hacimli üretime başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
5 Kişi Okuyor (0 Üye, 5 Misafir) 1 Masaüstü 4 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
263644 kez okundu.
43 kişi, toplam 49 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli bisiklet, Pikaboost 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim