Anlık Bildirim

Pixel 9 serisinin kıyaslama sonuçları, Tensor G4'ün detaylarını ortaya çıkardı

Google Pixel 9 serisinin karşılaştırma testi, Tensor G4 işlemcinin ayrıntılarını ortaya çıkardı. Tensor G3'te kullanılan dokuz çekirdekli tasarım, yerini sekiz çekirdekli CPU düzenine bırakabilir.
Pixel 9 serisi kıyaslama sonuçları, Tensor G4'ü detaylandırdı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Google, bu yılın sonlarına doğru yeni serisi Pixel 9'u piyasaya sürecek. Geçtiğimiz günlerde Pixel 9 Pro'nun ilk canlı görüntüsünü ortaya çıkaran Rozetked, şimdilerde de Pixel 9 serisine güç veren Google'ın Tensor G4 yongalarının temel mimari ayrıntılarını ve ön değerlendirmelerini paylaştı.

İşte Tensor G4 işlemcisinin detayları:

Pixel 9 serisi kıyaslama sonuçları, Tensor G4'ü detaylandırdı Tam Boyutta Gör
Rapora göre Tensor G4; birincil çekirdek olarak güçlü Cortex-X4, üç orta sınıf Cortex-A720 çekirdeği ve dört enerji tasarruflu Cortex-A520 çekirdeği ile 1+3+4 çekirdek konfigürasyonu kullanmakta. Bu mimari düzen ile Google, Tensor G3'te kullanılan dokuz çekirdekli tasarımdan sekiz çekirdekli CPU düzenine dönmeye karar vermiş gibi görünüyor.
Pixel 9 serisi kıyaslama sonuçları, Tensor G4'ü detaylandırdı Tam Boyutta Gör
Yapılan karşılaştırmalarda ise tüm cihazlar AnTuTu'da 1 milyonun üzerinde puan aldı. Net değerlere değinmek gerekirse Pixel 9 1.016.167 puan alırken Pixel 9 Pro 1.148.452 puan ve Pixel 9 Pro XL 1.176.410 puan aldı. Ancak bunlar, ön sürüm yazılımı çalıştıran cihazlardaki ilk kıyaslamalardır. Telefonun genel performansını daha da iyi hale getirecek daha fazla yazılım optimizasyonu ve ayarlaması yapılması kuvvetle muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim