Anlık Bildirim

Plastik kasalı Apple Watch SE yolda: Daha uygun fiyatlı olacak

Apple'ın plastik kasalı ve daha uygun fiyatlı Apple Watch SE 3 modeli üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Bu yeni saat, hem bütçesi sınırlı olan kullanıcılar hem de çocuklar için cazip bir seçenek olacak
Plastik kasalı Apple Watch SE yolda: Daha uygun fiyatlı olacak Tam Boyutta Gör
Apple'ın 9 Eylül'deki etkinliğinde iPhone 16 ve Apple Watch Series 10 tanıtılmasına rağmen Watch SE 3 ve Watch Ultra 3'ün duyurulmaması bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak uygun fiyatlı akıllı saat bekleyenler için sevindirici haberler geldi.

Bloomberg'den Mark Gurman, plastik kasalı yeni bir Apple Watch SE modelinin geliştirilme aşamasında olduğunu söylüyor. Plastik kasa sayesinde saatin fiyatı mevcut SE modellerinden daha düşük olacak. Ayrıca bu malzeme saati çocukların kullanımı için ideal hale getirecek.

Apple Watch SE 3 ne zaman çıkacak?

Mark Gurman renkli plastik SE modelinin özellikle okullarda telefon kullanımının yasak olduğu yerlerde çocuklar için uygun bir alternatif olabileceğine inanıyor. Deneyimli gazeteci'ye göre Apple bu plastik versiyonu geliştirirken bazı maliyet ve kalite sorunlarıyla karşılaşmış olsa da, bu problemlerin üstesinden gelmeyi başardı.

Plastik kasalı Apple Watch SE yolda: Daha uygun fiyatlı olacak Tam Boyutta Gör
Apple Watch SE 3'ün bir önceki modele göre performansını artıracak yeni bir işlemci ile donatılması bekleniyor. Elbette ki bu akıllı saati yakın zamanda görme ihtimalimiz yok. Analist Ming-Chi Kuo, Apple Watch SE 3 ve Watch Ultra 3'ün 2025 yılında piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim