Anlık Bildirim

POCO M6 Plus'ın özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

POCO M6+ 5G modeli Geekbench'te görüldü. Bu, uygun fiyatlı yeni POCO telefonun yakında tanıtılacağı anlamına geliyor. Peki, POCO M6 Plus özellikleri nasıl olacak? 
poco m6 plus özellikleri ve fiyatı sızdırıldı Tam Boyutta Gör
POCO, M6 telefonunu geçen ay küresel olarak tanıtmıştı. 108MP kamerasıyla öne çıkan uygun fiyatlı telefon POCO M6’nın Plus versiyonu da yakında tanıtılacak. POCO M6+ tasarımı, renk seçenekleri, özellikleri ve hatta fiyatı sızdırıldı.

POCO M6 Plus beklenen özellikleri

POCO M6+, tasarım açısından POCO M6’ya oldukça benziyor; farklı olarak LED flaş halkası daha göze çarpıyor. Telefonun kenarları düz geliyor, delik çentikli ekrana sahip. Telefonun parmak izi okuyucusu güç tuşunda. 6.79 inç boyutundaki ekran, LCD ve 120Hz yenileme hızı sunuyor. Qualcomm’un Snapdragon 4 Gen 2 işlemciden güç alan telefon, 108MP ana kamera, 13MP mn kamera ile geliyor. Telefon, 33w hızlı şarjı destekleyen 5030 mAh batarya ile donatılmış.

POCO M6+ fiyatı ne kadar olacak?

POCO M6 Plus, 6GB RAM + 128GB, 8GB RAM + 128GB depolama olmak üzere iki seçenekle geliyor. Telefonun başlangıç fiyatı 167 dolar. Renk seçenekleri arasında mor, siyah ve gümüş var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim