Anlık Bildirim

Portekiz Golden Visa ile Avrupa'da Ücretsiz Eğitim Fırsatları

Portekiz Golden Visa yatırım karşılığında Portekiz’de yaşama zorunluluğu olmadan, T.C. kökenli aileleri en kolay AB vatandaşlığına götüren Avrupa’daki tek oturum programıdır.

Portekiz Golden Visa ile Avrupa'da Ücretsiz Eğitim Fırsatları Tam Boyutta Gör

Portekiz Golden Visa yatırım karşılığında Portekiz’de yaşama zorunluluğu olmadan, T.C. kökenli aileleri en kolay AB vatandaşlığına götüren Avrupa’daki tek oturum programıdır. Kasım 2012’de başlatılan bu programın hedefi yatırımcılardan toplanacak paralarla Portekiz ekonomisini güçlendirmektir. 

Portekiz Golden Visa uygulamasıyla yılda sadece 7 gün Portekiz’de konaklayarak 5 yıllık oturum programı sonunda elde edilecek Portekiz pasaportuyla, çocuklarınız Avrupa’nın diledikleri ülkesinde eğitim fırsatlarına ücretsiz erişme şansına sahip olur. 

Bu yazımızda sizlere Portekiz Golden Visa yoluyla elde edilecek Portekiz vatandaşlığıyla Avrupa’daki belli başlı eğitim fırsatlarını açıklamaya çalışacağız.

Portekiz Golden Visa ile Hollanda’da Eğitim Fırsatları:

Hollanda, çocuklarının Avrupa’da eğitim almasını düşünen tüm Golden Visa yatırımcılarının ilk tercihleri arasında yer alır. Amsterdam, Leiden ve Rotterdam gibi öğrenci şehirleri güvenli ve mutlu nüfusu ile uluslararası öğrencilere ev sahipliği yapmaktadır. Hollanda, mezun olan öğrencilere uluslararası firmalarda staj fırsatları sunmasından dolayı da tercih edilmektedir. Hollanda’da üniversite eğitimleri Golden Visa ile elde edilen Portekiz pasaportuna sahip T.C. kökenli öğrencilere ücretsizdir. Hollanda’da üniversitelerde eğitim dili İngilizcedir.

  1. University of Amsterdam
  2. Leiden University
  3. Erasmus University of Rotterdam
  4. Tilburg University
  5. The Hague University of Applied Sciences
  6. University of Twente
  7. Vrije University of Amsterdam
  8. Hanze University Applied Sciences

Portekiz Golden Visa ile İsveç’te Eğitim Fırsatları:

İsveç dünyanın en kaliteli üniversitelerine sahiptir. Portekiz Golden Visa yoluyla elde edilecek Portekiz pasaportu ile çocuklarınız İsveç’in eğitim programlarından ücretsiz faydalanabilir.

  1. Jonkoping University
  2. Lund University
  3. Uppsala University
  4. Chalmers University of Technology

Portekiz Golden Visa ile Almanya’da Eğitim Fırsatları:

Almanya dünyanın en kaliteli üniversitelerine ev sahipliği yapar. Portekiz Golden Visa yoluyla elde edilecek Portekiz pasaportu ile çocuklarınız Almanya’nın eğitim programlarından ücretsiz faydalanabilir. 

  1. EuroAsia Institute Berlin
  2. Spracccaffe Foundation
  3. Alpedia Foundation
  4. Brandenburg University

Portekiz Golden Visa ile Fransa’da Eğitim Fırsatları:

Fransa kaliteli üniversitelere ev sahipliği yapar. Portekiz Golden Visa ile edinilen Portekiz pasaportu ile çocuklarınız Fransa’nın eğitim programlarından ücretsiz faydalanabilir. 

  1. IESEG School of Management
  2. Montpellier Business School
  3. Grenoble Graduate School of Business
  4. IDRAC Business School

Portekiz Golden Visa ile Avusturya’da Eğitim Fırsatları:

Avusturya son derece kaliteli üniversitelere ev sahipliği yapar. Portekiz Golden Visa yoluyla elde edilecek Portekiz pasaportu ile çocuklarınız Avusturya’nın eğitim programlarından ücretsiz faydalanabilir. 

  1. University of Melbourne
  2. University of Wollongong
  3. Macquire University
  4. Curtin University

Portekiz Golden Visa ile İtalya’da Eğitim Fırsatları:

İtalya Avrupa’nın ilk üniversitesine ev sahipliği yapar. Portekiz Golden Visa yoluyla elde edilecek Portekiz pasaportu ile çocuklarınız İtalya’nın eğitim programlarından ücretsiz faydalanabilir. 

  1. SPD – Scuola Politecnica di Design
  2. IED-Istıtuto Europeo di Design
  3. Florence University of the Arts
  4. Ca’ Foscari University of Venice

Portekiz Golden Visa ile İspanya’da Eğitim Fırsatları:

İspanya kaliteli üniversitelere ev sahipliği yapar. Portekiz Golden Visa yoluyla elde edilecek Portekiz pasaportu ile çocuklarınız İspanya’nın eğitim programlarından ücretsiz faydalanabilir. 

  1. University of Barcelona
  2. Enforex Spanish
  3. European University Madrid
  4. Universidad Autónoma de Madrid

Çocuklarının Avrupa’da kaliteli bir eğitim alarak ve uluslararası firmalarda kariyer planlaması yapabilmeleri her ailenin bir hayaldir.

Portekiz Golden Visa Nasıl Alınır?

Portekiz Golden Visa programına başvurabilmek için 500.000 Euro’luk fon yatırımında bulunulmalıdır.

Golden Visa programına başvurabilmek için ilk adım yatırım yapılacak fonları belirlenmelidir. Bu noktada fonların güvenilirliği son derece önemlidir. Portekiz’de devlet güvencesinin bulunduğu açık uçlu yani likit fonlar yatırımcıların birinci tercihini oluşturur. Daha sonra sahiplerinin bankaların olduğu ve Golden Visa yıllarında temettü ödeyen fonlar tercih edilmektedir. Piyasada sadece Golden Visa amaçlı çıkartılmış market fonlar mevcuttur. Bu yüzden başarılı bir Golden Visa sürecinin en önemli parametresi Portekiz’in lokal fonları arasından en güvenilir ve köklü olanlardan seçim yapabilmektir. Bir sonraki adım ise Portekiz’de bir kurumsal avukatlık firmasıyla anlaşmaktır.

Sonuç: Türkiye’den Taşınmadan Çocuklarınıza Avrupa Vatandaşlığı Alma Fırsatı

Türkiye’deki iş ve aile düzeninizi bozmadan, yani Türkiye’den taşınmadan yatırım karşılığında AB vatandaşlığı alınabilen tek ülke Portekiz’dir. Yılda sadece 7 gün Portekiz’de tatil yaparak 5 yıl gibi kısa bir sürede ailece AB vatandaşlığına başvurmak mümkündür. Portekiz vatandaşlığı aynı zamanda AB vatandaşlığı anlamına gelir. Portekiz Golden Visa uygulaması ilk etapta Avrupa Birliği ülkelerinde tam serbest dolaşım hakkı sağlar. Portekiz vatandaşlığı aldıktan sonra ise İsviçre dâhil 27 AB ülkesinde önceden izin almaksızın dilediğiniz şehirde istediğiniz bir işte çalışılabilir, şirket kurulabilir, çocuklarınız bu ülkelerde eğitim almak veya yaşamak için yerleşebilir. Ek olarak, Portekiz pasaportuyla ABD, Kanada, İngiltere gibi ülkelere vizesiz seyahat edilebilir.

Oysa, Yunanistan Golden Visa programında Yunan vatandaşlığını alabilmek için ülkede 7 sene boyunca her yıl en az 183 gün yaşama şartı bulunur. Bu yüzden, yukarıdaki avantajları elde edebilmek Yunanistan Golden Visa uygulamasında neredeyse imkânsızdır.

EUPorto, Portekiz’e yatırım yaparak AB vatandaşlığı ve Portekiz oturum izni programında uzman, Türkiye merkezli, alanında lider bir danışmanlık firmasıdır.

EUPorto’nun uzmanlığı sadece Portekiz Golden Visa alanında aktif olmasından kaynaklıdır. Portekizceye hâkim, Golden Visa fon yatırımında bilgili ve deneyimli finansal danışmanlardan oluşan kadroya sahiptir.

Portekiz Golden Visa uygulamasıyla Portekiz vatandaşlık ve oturum izni programına katılabilmek sadece ciddi ve güvenilir bir yatırım planlaması ile mümkündür. Yatırımcılarımızın ailelerinin gelecekleri hakkında alacakları stratejik yatırım kararında tasarruflarının finansal güvenliğinin çok önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle, EUPorto olarak sadece Portekiz alanında aktifiz.   Tüm Golden Visa başvuru dosyalarımızın zamanında, doğru ve akılcı bir şekilde sonuçlanabilmesi için yatırımcılarımızla birlikte A’dan Z’ye koordineli çalışıyoruz ve her aşamada butik bir çalışma konseptiyle bilgilendiriyoruz.

EUPorto’nun ilkeleri:

​Sektörde faaliyet gösteren diğer firmalardan farkımız doğuştan Portekizli-Türk ve sadece Portekiz Golden Visa alanında aktif olmamızdan kaynaklanıyor. EUPorto doğruluk, dürüstlük ve açıklık prensipleri üzerine inşa edilmiştir. Bu ilkeler, EUPorto isminin Portekiz Golden Visa alanında Türkiye’de ve Portekiz’de tanınan pazar lideri bir marka olmasını sağlamıştır.

EUPorto’nun tüm hizmetlerini internet sitemiz üzerinden detaylıca inceleyebilirsiniz. Gerek Portekiz yatırım fonları gerekse Golden Visa ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar hakkında internet sitemizde yer alan “görüşme talebi” sekmesinden form doldurarak bilgi talep edebilirsiniz. Instagram ve Facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim