Anlık Bildirim

PS Plus abonelerine Temmuz ayında verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Playstation kullanıcılarına sunulan abonelik servisi Playstation Plus'ın bu ayki ücretsiz oyunları belli oldu. İşte PS Plus abonelerine Temmuz ayında sunulacak ücretsiz oyunlar...
PS Plus Temmuz 2024 oyunları belli oldu: 3.100 TL değerinde Tam Boyutta Gör
Sony'nin abonelik hizmeti Playstation Plus, yepyeni oyunlarla genişlemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi bu hizmet, PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrıldı ve her ay yeni oyunların eklendiği bir oyun kütüphanesi sunuyor. Son olarak Temmuz ayında PlayStation Plus kütüphanesine eklenecek ücretsiz oyunlar belli oldu

PS Plus Temmuz 2024 oyunları

Hatırlayanlar olacaktır, Mart ayının başında PS Plus'ın en alt abonelik katmanı olan yani PS Plus Essential katmanına, SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, Aew Fight Forever ve Streets Of Rage 4olmak üzere 3 yeni yapım eklenmişti. 

Temmuz ayında PS Plus kütüphanesine eklenecek yapımlar ise Borderlands 3, NHL 24 ve Among Us olacak. Bu üç oyunun 2 Temmuz Salı gününden 1 Ağustos'a kadar erişilebilir olacağını hatırlatalım. Ayrıca 2 Temmuz tarihine kadar SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, Aew Fight Forever ve Streets Of Rage 4'ü oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

  • Borderlands 3 | PS4, PS5 
  • NHL 24 | PS4, PS5 
  • Among Us | PS4, PS5

Ayrıca bu ay PlayStation Plus üyelerine Genshin Impact için bazı oyun içi ödüller de sunulacak. Bu paketi, 16 Temmuz'da satışa sunulduğunda PlayStation Store'da bulabilir ve indirebilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu üç oyun yalnızca PS Plus Essential aboneliğini kapsıyor. PS Plus Extra ve Deluxe oyunları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
4 Kişi Okuyor (0 Üye, 4 Misafir) 1 Masaüstü 3 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
27430 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps plus, playstation plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim