Anlık Bildirim

PlayStation 5 Pro'nun fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı

Yakında tanıtılması beklenen PS5 Pro'nun olası tasarımının ortaya çıkmasının ardından yeni bir rapor PlayStation 5 Pro ne zaman çıkacak, fiyatı ne kadar olacak sorusunu yanıtlıyor.
sony ps5 pro fiyatı & playstation 5 pro çıkış tarihi Tam Boyutta Gör
Oyuncular Sony’nin PlayStation 5 Pro’nun tanıtımını GTA 6 çıkışına denk getireceğini düşünürken, son sızıntılar PS5 Pro’nun yakında tanıtılacağını söylüyor. Konsolun tasarımının ardından model, fiyatı ve çıkış tarihine ilişkin yeni bilgiler paylaşıldı. PlayStation 5 Pro, diskli ve dijital sürüm olmak üzere iki seçenekle gelecek ve Pro olmayan versiyona göre 100 dolar daha pahalı olacak.

PS5 Pro fiyatı ve çıkış tarihi

Yeni bir rapor Sony’nin PS5 Pro’yu gösterişli bir etkinlikte tanıtmayacağını, PlayStation.Blog sayfası üzerinden duyuracağını söylüyor. PlayStation 5 Pro, temel konsol gibi iki versiyonla gelecek. Konsol, 2 TB NVMe SSD ile gelmeyecek. PlayStation 5 Pro dijital sürüm fiyatı 600 dolar olacak. PS5 Pro diskli versiyonun fiyatı ise 700 dolar olacak.

PlayStation 5 Pro’nun 9 Eylül’de tanıtılacağı, 6 Aralık 2024’te satışa sunulacağı söyleniyor.

PlayStation 5 Pro özellikleri (beklenen)

PS5 Pro’nun CPU’su PS5 ile aynı olacak ancak yüksek CPU frekans moduyla farklılık yaratacak. GPU’nun daha hızlı işleme ve daha yüksek kaliteli ışın izleme sağlayacağı söyleniyor; Standart PS5, 10.28 teraflop sunarken PlayStation 5 Pro, 33.5 teraflop sunacak. Pro modelin PlayStation Spectral Super Resolution Upscaling (PSSR) olarak adlandırılan bir upscaling/antialiasing çözümüne, özel makine öğrenimi mimarisine, yapay zeka hızlandırıcısına ve 1TB depolama alanına sahip olacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
45270 kez okundu.
45 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, ps5 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim