Anlık Bildirim

Rafadan Tayfa Kapadokya ilk fragmanı geldi

İzleyicileri bu kez Kapadokya atmosferine götürecek olan Rafadan Tayfa Kapadokya animasyon yapımı için ilk fragman yayınlandı. Serinin beşinci filminde eğlence yine dorukta olacak.
Rafadan Tayfa Kapadokya Tam Boyutta Gör
Sinema tarihimizin en çok kazandıran ve en çok izlenen animasyon serisi haline gelen Rafadan Tayfa beşinci kez vizyona çıkmaya hazırlanıyor. Vizyon tarihi de belli olan Rafadan Tayfa Kapadokya animasyon yapımı için ilk fragman geldi.

Rafadan Tayfa Kapadokya ne anlatıyor?

Özellikle serinin ikinci filmi Rafadan Tayfa Göbeklitepe ile tarihi bir maceraya çıkan Rafadan Tayfa, sonraki iki animasyonda ise hikâyeyi biraz daha eğlence odaklı olarak geliştirmişti. Beşinci filmde yine köklerine dönüyor.

Rafadan Tayfa Kapadokya amansız kahramanlarımızın Kapadokya Hazine Avı etkinliğine katılmalarıyla başlıyor. Gizlenmiş ipuçları ve bilmeceleri çözerken yolları ajanlarla kesişince yepyeni bir maceraya atılıyorlar.

Rafadan Tayfa Kapadokya filmi 27 Aralık 2024 tarihinde vizyona girecek. Seri bugüne kadar 11 milyon civarında izleyiciyi salonlara çekti ve 550 milyon TL üzerinde hasılat elde etmeyi başardı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim