Anlık Bildirim

Savaş makinesine dönüşen Tesla Cybertruck uzaktan kapatıldı

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov’un hediye geldiğini iddia ettiği ve otomatik tüfekle donattığı Tesla Cybertruck uzaktan erişimle kullanıma kapatıldı.   
Tesla Cybertruck Tam Boyutta Gör
Tesla Cybertruck bu sıralarda arızalar ve elektrik motorunun değiştirilmesi ile gündemde olsa da dünyanın diğer ucunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Elektrikli mini pick-up art niyetli ellerde bir savaş makinesine dönüşebiliyor.

Tesla Cybertruck uzaktan kapatıldı

Geçtiğimiz ay Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Elon Musk’ın kendisine bir Tesla Cybertruck hediye ettiğini iddia etmiş ve makineli tüfekle donattığı araçla verdiği pozlar gündeme oturmuştu.

Elon Musk daha sonra bunun yalan olduğunu ve kesinlikle bir hediye olmadığını açıklamıştı. Bu hafta ise Kadirov’un aracının uzaktan kapatıldığı bilgisi geldi. Kadirov Telegram hesabından yaptığı açıklamada Elon Musk’ın kalpten gelen bir hediye verdiğini ancak sonra uzaktan kapattığını duyurdu.

Tesla’nın kanun dışına çıkan araçları uzaktan kapatma hakkına sahip olduğu biliniyor. Ramazan Kadirov’un da Tesla Cybertruck aracını karaborsadan temin ettiği ve sosyal medyayı yanılttığı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
460 Kişi Okuyor (13 Üye, 447 Misafir) 13 Masaüstü 447 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
8703 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tesla cybertruck, Tesla ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim