Anlık Bildirim

Realme GT 7 Pro en güçlü olmak için geliyor

Sızdırılan bilgilere göre Realme GT 7 Pro amiral gemisi modeli firmanın en güçlü ve ayrıca lansman gününe göre Android dünyasının da en güçlü akıllı telefonu olabilir.
Realme GT 7 Pro Tam Boyutta Gör
Akıllı telefon pazarının önemli markalarından Realme, bugüne kadar portföy içerisinde en güçlü ve en kaslı model olması beklenen Realme G 7 Pro için çalışmalarını sürdürüyor. Sızıntılar pek çok bilgiyi gözler önüne serdi.

Realme GT 7 Pro neler sunuyor?

Sızıntılara göre Realme GT 7 Pro amiral gemisi modeli Snapdragon 8 Gen 4 yonga setinden güç alıyor. Cihaz ilk Snapdragon 8 Gen 4 yonga seti taşıyan akıllı telefon olabilir. Realme GT 6 serisinde Pro bir model yer almadığı için Realme GT 7 Pro doğrudan Realme GT 5 Pro modelinin devamı niteliğinde.

1.5K çözünürlüğe sahip kavisli ekran yanında 50M çözünürlüğünde ana sensör, 50M ultra geniş sensör ve 50MP çözünürlüğünde Sony IMX882 3x telefoto periskop sensör mevcut. 6000mAh batarya ise 100W üzerinde hızlı şarj ile geliyor.

IP69 toz ve suya karşı dayanıklılık sunan telefon modeli ekran altı ultrasonik parmak izi sensörüne de sahip. Realme GT 7 Pro amiral gemisinin yılın son çeyreğinde piyasada olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim