Anlık Bildirim

Realme GT Neo 7'nin temel özellikleri ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler

Bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen Realme'nin yeni akıllı telefonu Realme GT Neo 7'nin temel özellikleri, yakın zamanlı yeni bir paylaşım sayesinde ortaya çıktı. İşte detaylar:
Realme GT Neo 7'nin temel özellikleri ortaya çıktı
Geçtiğimiz Mayıs ayında Realme GT Neo 6'yı piyasaya süren Realme, şimdilerde cihazın halefi Realme GT Neo 7 üzerinde çalışıyor. Yakın zamanlı yeni bir Weibo paylaşımı ise GT Neo7'nin lansman zaman çizelgesini hızlandırdığını ve cihazın temel özelliklerini ortaya çıkardı. 

İşte Realme GT Neo 7'nin beklenen özellikleri:

Realme GT Neo 7, sızıntılara göre 144 Hz yenileme hızına sahip 1.5K düz bir oyun ekranına sahip olacak. Çift çekirdekli Snapdragon 8 Gen 3'ün hız aşırtmalı versiyonundan güç alması beklenen cihaz böylece oyunculara yönelik bir cihaz olabilir.

Realme GT Neo 7'nin temel özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Oldukça büyük bir batarya ile gelmesi beklenen Realme GT Neo 7'nin 100W hızlı kablolu şarj desteği ile de gelmesi bekleniyor. Ayrıca yıl sonundan önce piyasaya sürülmesi beklenen Realme GT Neo7'nin yakında piyasaya sürülecek Snapdragon 8 Gen 4 işlemcili cihazlara kıyasla oldukça agresif bir fiyata sahip olabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim