Anlık Bildirim

Redfall Bite Back versiyonunu satın alanlara iade yapılıyor

Microsoft’un önemli stüdyolardan Arkane Austin'i kapatması Redfall oyuncularını vurdu. Söz verilen iki kahraman eklentisi iptal olunca Bite Back satın alanlara iade başladı.
Redfall Tam Boyutta Gör
Blizzard Activision satın alımı ile oyun dünyasında önemli değişimler yapması beklenen Microsoft, maalesef büyük bir işten çıkarma operasyonu ile herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. Önemli stüdyoların kapanması nedeniyle bazı oyunlarda da iptaller yaşanmaya başladı.

Redfall Bite Back iade ediliyor

Microsoft’un kapattığı stüdyolardan birisi de geçen yıl Redfall yapımını geliştiren Arkane Austin olmuştu. Redfall çıkışında Bite Back adında özel bir versiyon tanıtılmış ve gelecek iki kahramanın bu versiyona hediye edileceği açıklanmıştı. Haliyle pek çok oyuncu bu versiyonu satın almaya yönelmişti. Stüdyo kapanınca bu iki kahraman iptal edildi ve ödenen paralara ne olacağı tartışma konusu oldu.

Bu hafta internette paylaşılan bilgilere göre bazı Redfall Bite Back fiziksel ve çevrim içi oyun sahiplerine para iadeleri başladı. Fiziksel oyun sahiplerinin bir davetiye ile, çevrim içi oyun sahiplerinin ise mail yoluyla iade sürecine başladıkları belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde kademe kademe tüm Bite Back sahiplerinin iadelerini alması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim