Anlık Bildirim

Redmi K80 serisi Dimensity 9400 ve Snapdragon 8 Elite ile gelecek

Xiaomi’nin fiyata oynayan amiral gemi serisi Redmi K bir kez daha tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Redmi K80 serisi iddialara göre 4 modele kadar çıkabilir.
Redmi K80 Tam Boyutta Gör
Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 4 olarak bildiğimiz yeni amiral gemisi yonga setini farklı bir isimle tanıtmasına sayılı günler kaldı. Snapdragon 8 Elite ile gelecek ilk amiral gemisinin Redmi K80 olması bekleniyor. 

Redmi K80 serisi çift yongayla gelecek

Çinli kaynaklar Redmi K80 serisinde Dimensity 9400 ve Snapdragon 8 Elite yonga setlerini barındıran kompakt boyutlara sahip iki telefon olacağını belirtiyor. Yani Xperia Z Compact benzeri bir strateji bizleri bekliyor. Bu cihazlarda 6.3 inçlik ekran ve 6000mAh batarya olacak. 

Normalde Redmi K80 modeli Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle, Redmi K80 Pro modeli de Snapdragon 8 Elite yonga setiyle Kasım ayında piyasada olacaktı. Bu durumda Redmi 9400 yonga setine sahip olan kompakt boyutlarda bir Redmi K80 telefonu yıl bitmeden, Snapdragon 8 Elite versiyonu da gelecek yıl piyasada olacak. Kasım ayında Xiaomi’nin stratejisinin net bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim