Anlık Bildirim

Xiaomi heyecanla beklenen Redmi Note 14 serisinin resmi duyurusunu yaptı

Akıllı telefon meraklılarının uzun bir süredir heyecanla bekledikleri Redmi Note 14 serisine ilişkin resmi duyuru sonunda geldi. İşte Redmi Note 14’ün çıkış tarihi, özellikleri ve merak edilenleri.

Redmi Note 14 ne zaman çıkacak sorusu yanıt buluyor

Redmi, merakla beklenen Redmi Note 14 serisinin lansmanını önümüzdeki hafta gerçekleştireceğini resmen açıkladı. Weibo üzerinden yapılan duyuruda, iki farklı cihazın yer aldığı bir poster de paylaşıldı. Her iki telefon da kavisli bir tasarıma sahipken, biri kamera lenslerini cam bir panel altında saklarken, diğerinde ise belirgin kamera halkaları öne çıkıyor.

Yeni seri, dayanıklılık ve kullanıcı güvenliği üzerine odaklanmış durumda. Redmi, yeni telefonların "düşmelere karşı dayanıklılık, su geçirmezlik ve servis garantisi" gibi özelliklere sahip olduğunu vurguluyor. Cihazlar için ön rezervasyonlar da markanın resmi web sitesi üzerinden başlatıldı.

Redmi Note 14 serisinin üç modelden oluşması bekleniyor: Redmi Note 14, Redmi Note 14 Pro ve Redmi Note 14 Pro+. Serinin en uygun fiyatlı modeli olan Redmi Note 14’te 1.5K AMOLED bir ekran bulunacağı ve selefinden daha iyi bir görüntü kalitesi sunacağı belirtiliyor. Cihazın arka tarafında 50 MP çözünürlüklü üçlü kamera kurulumu bulunacak. İşlemci tarafında ise MediaTek Dimensity 6100+ yonga seti kullanılacağı tahmin ediliyor.

Redmi Note 14 ne zaman çıkacak sorusu yanıt buluyor

Pro ve Pro+ modellerinde ise 120Hz yenileme hızına sahip kavisli 1.5K OLED ekran bulunacağı söyleniyor. Her iki modelin de arka tarafında 50 megapiksellik üçlü kamera sistemi yer alacak. Pro modelinin Snapdragon 7s Gen 3 işlemciyle, Pro+ modelinin ise Dimensity 7350 yonga setiyle donatılması bekleniyor. Ayrıca, Pro modellerinden birinin 90W hızlı şarj desteği sunacağı söylentiler arasında.

Redmi Note 14 serisinin resmi tanıtım tarihi yaklaştıkça, cihazların tam teknik özellikleri ve fiyatları da netleşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
74 Kişi Okuyor (0 Üye, 74 Misafir) 4 Masaüstü 70 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
3860 kez okundu.
6 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Redmi Note 14, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim