Anlık Bildirim

Redmi Note 14 Pro'nun kamera tasarımı ortaya çıktı: Yepyeni tasarım

Önümüzdeki ay tanıtılacak olan Redmi Note 14 serisinin Pro modelinin kamera tasarımı ortaya çıktı. Redmi Note 14 Pro, tamamen yenilenmiş kamera tasarımına sahip olacak.
Redmi Note 14 Pro'nun kamera tasarımı ortaya çıktı
Redmi Note 14 serisinin önümüzdeki ay Çin'de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Serinin tasarımı ortaya çıkan ilk üyesii Redmi Note 14 Pro oldu. Sızan bir görüntü, telefonun kamera adasında önemli bir tasarım değişikliğinin yapıldığını ortaya koyuyor.

Dikdörtgen şeklinde kamera adasına sahip olacak

Redmi Note 13 serisinde, sol tarafta alt alta yerleştirilmiş kamera tasarımını kullanan Xiaomi, Redmi Note 14 serisinde bambaşka bir tasarımageçerek, ortada dikdörtgen-elips şeklinde bir kamera adasına yer verecek.

Redmi Note 14 Pro'nun, 50 MP ana kamera ve detayları belli olmayan iki ek kameraya sahip olması bekleniyor. Ayrıca telefonun, Qualcomm'un Snapdragon 7s Gen 3 yonga seti ve 1,5K çözünürlüğe sahip çift mikro kavisli ekranla gelmesi bekleniyor. 

Telefonun önümüzdeki ay Çin'de Redmi Note 14 serisinin geri kalanıyla birlikte piyasaya sürülmesi ve ardından Kasım ayında küresel lansmanının yapılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim