Anlık Bildirim

Redmi Pad SE 4G lansman tarihi belli oldu: 29 Temmuz'da geliyor

Xiaomi, Redmi Pad SE'yi geçen Ağustos ayında yalnızca Wi-Fi bağlantısıyla piyasaya sürmüştü. Şirket yeni 4G versiyonunu 29 Temmuz'da tanıtarak piyasaya sürmeye karar verdi.
Redmi Pad SE 4G lansman tarihi belli oldu: 29 Temmuz'da geliyor Tam Boyutta Gör
Xiaomi'nin alt markası Redmi, Redmi Pad SE 4G'yi 29 Temmuz'da Hindistan'da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu yeni model, geçen Ağustos ayında piyasaya sürülen yalnızca Wi-Fi sürümünü takip ediyor ve 4G bağlantısı arayan kullanıcılar için bir yükseltme sunuyor.

Redmi Pad SE 4G'nin tüm özellikleri

Redmi Pad SE 4G'nin çeşitli geliştirmeler ve özellikler sunması bekleniyor:

  • Ekran : Tablet, net görsellerle içerik yayınlamayı ve gezinmeyi seven kullanıcılara hitap eden HD bir ekrana sahip olacak.
  • Ses : Dolby Atmos ile donatılan Redmi Pad SE 4G, etkileyici bir ses deneyimi sunmayı hedefliyor.
  • Depolama Seçenekleri : Kullanıcılar, 128 GB'a kadar çıkan seçeneklerle farklı depolama varyantları arasından seçim yapabilirler.
  • Kamera Kurulumu : Tablette, anları yakalamak için 8MP ana kamera ve görüntülü görüşmeler ve selfie'ler için 5MP selfie kamerası yer alacak.

Redmi tarafından paylaşılan görsellere göre Redmi Pad SE 4G, mavi ve yeşil renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Arka panel tasarımının geçen yılki modelin yuvarlak köşeli modülünden farklı olarak dairesel bir kamera adasıyla güncellendiği dikkat çekiyor. Lansman tarihine yaklaşırken, Redmi Pad SE 4G hakkında daha fazla ayrıntının ortaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim