Anlık Bildirim

Reeder’ı ilk elektrikli aracı ReeV Fancy piyasaya çıkıyor: İşte fiyatı

Yerli cep telefonu üreticisi Reeder, geçtiğimiz aylarda elektrikli araç üreteceğini duyurmuştu. Şimdi ise Reeder, ReeV Fancy adındaki ilk aracını satışa çıkarıyor. İşte Reeder ReeV Fancy fiyatı:
Reeder ReeV Fancy satışa çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Yerli cep telefonu üreticisi Reeder, bu yıl Şubat ayında yaptığı açıklama ile Türkiye’de elektrikli araç üreteceğini duyurmuştu. Şimdi ise firma, yüzde 80'i yerli olan ilk Reeder markalı elektrikli aracı Reeder ReeV Fancy’nin satışa sunulduğunu açıkladı. Samsun’da üretilen Reeder ReeV Fancy fiyat olarak uygun bir seviyede bulunurken araç için çeşitli finansman seçeneği de sunuluyor.

Reeder ReeV Fancy neler sunuyor?

Reeder ReeV Fancy satışa çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Ev tipi prizlerle de şarj olabilen yüzde 100 elektrikli Reeder ReeV Fancy, tam şarj işlemini 5 saatte tamamlıyor. Tam şarj ile 100 kilometre menzil sunan ReeV Fancy’nin batarya kapasitesi ise 7.5 kWh iken kullanılan teknoloji ise LiFePO4 (lityum-demir-fosfat).



1.33 metre genişliğe sahip olan araç LED mercekli kromaj kaplama farlar ile geliyor. Aracın iç tarafında yer alan ekran üzerinden Bagaj camı dahil otomatik cam açma - kapama, merkezi kilit kontrolü, dijital termostatlı fan ayarları, radyo, bluetooth, USB özelliklerine erişim sağlanabiliyor.

Reeder ReeV Fancy satışa çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
2494 mm uzunluk, 1649 mm yükseklik ve 1334 mm genişlğe sahip olan Reeder ReeV Fancy, batarya dahil 471 kg ağırlığında. Ön ve arkada disk fren sunan aracın azami hızı ise 45 km/s.

Reeder ReeV Fancy fiyatı ve ödeme seçenekleri

Reeder ReeV Fancy satışa çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Reeder, elektrikli ReeV Fancy fiyatını 280.000 TL olarak açıkladı. Araç aynı zamanda 23 Eylül tarihinde de ön siparişe açılacak. 40 bin TL peşinat ile rezerve edilen aracı teslim sırasında 240.000₺ peşin ya da vade farkıyla 12-24-36-48 taksit seçenekleri almak mümkün. Firma, bu kampanyanın ilk 100 araç ile sınırlı olduğunu söylüyor. Reeder ReeV Fancy'nin fiyatıyla Citroen AMI'ye rakip olabileceği düşünülüyor.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
3 Kişi Okuyor (0 Üye, 3 Misafir) 1 Masaüstü 2 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
17115 kez okundu.
42 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
reeder, Reeder ReeV Fancy ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim