Anlık Bildirim

Renault, 1971 model aracını elektrikli olarak yeniden canlandırdı: Renault R17

Renault, 1971'de piyasaya sürülen klasik R17 modelini günümüze uyarlayarak elektrikli Renault R17'yi ortaya çıkardı. Şık tasarımlı araca yakından bakalım.      
Renault, 1971 model aracını elektrikli olarak yeniden canlandırdı Tam Boyutta Gör
Son yıllarda otomobil üreticileri, eski modellerini günümüz tasarımıyla elden geçirerek piyasaya sürmeye başladı. Bu akımın son örneği Renault R17 oldu. Renault, 1971'de piyasaya sürülen klasik R17 modelini günümüze uyarlayarak elektrikli Renault R17'yi ortaya çıkardı.  

Renault, 1971 model aracını elektrikli olarak yeniden canlandırdı Tam Boyutta Gör

Orijinal modele oldukça sadık

Karbon-fiber şasiye ve orijinal modele oldukça sadık kalan şık tasarıma sahip konsept otomobil, Fransız tasarımcı Ora Ito ile işbirliği neticesinde ortaya çıktı. Dikdörtgen şeklinde çift parçalı LED farlar ve aracın arkasındaki şerit şeklinde LED stop lambaları araca oldukça sadelik katıyor. Aracın genişletilmiş çamurlukları ise orijinal R17'den daha sportif görünmesini sağlamış. 

Renault, 1971 model aracını elektrikli olarak yeniden canlandırdı Tam Boyutta Gör

Renault, 1971 model aracını elektrikli olarak yeniden canlandırdı Tam Boyutta Gör
İç mekanda ise, retro ile futuristik tasarım harmanlanmış. Dört adet dikdörtgenden oluşan gösterge paneli ve iki kollu dikdörtgen şeklindeki direksiyon ilk bakışta hemen dikkat çekiyor. Metalik çerçeveye sahip multimedya ekranı ise orta konsolda aşağı konumlandırılmış.

Arka aksa konumlandırılmış 270 beygir gücünde elektrikli motora sahip olan otomobilin tam şarj ile 400 km katedebileceği belirtiliyor. Renault R17 EV, 14-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Paris Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.

Kaynakça https://electrek.co/2024/09/13/retro-futuristic-renault-r17-ev-restomod-needs-to-go-intro-production-immediately/ https://tr.motor1.com/news/732682/renault-r17-retro-konsept/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
29 Kişi Okuyor (0 Üye, 29 Misafir) 1 Masaüstü 28 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
56832 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli otomobil, Renault R17 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim