Anlık Bildirim

Rings of Power/Güç Yüzükleri ikinci sezondan yeni görseller geldi

Rings of Power/Güç Yüzükleri dizisinin ikinci sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ederken Amazon bu kez hayranların tepkisini çekmeyecek görseller paylaşıyor.  
Rings of Power/Güç Yüzükleri Tam Boyutta Gör
Birinci sezonun hayal kırıklığının ardından çok daha iddialı bir şekilde ikinci sezona hazırlanan Amazon’un Güç Yüzükleri dizisinden yeni görseller gelmeye devam ediyor. Tom Bombadil ile hayranları heyecanlandıran Amazon, ikinci sezona katılacak bazı karakterleri de paylaştı.

Güç Yüzükleri ikinci sezon

Empire dergisinin Ağustos sayısı için hazırladığı yeni röportaj serisinde Güç Yüzükleri ikinci sezonunda göreceğimiz yeni karakterler ve olaylar aktarılacak. Dergi tanıtım görsellerinde epey bir bilgi de vermiş oldu.

Galadriel’e odaklanan dergi kapağı ayrıca Annatar hüviyetine bürünen Halbrand yani Sauron’a da yer ayırıyor. Arka planda kanat hissiyatı uyandıran ışık hüzmesi ile birlikte Sauron’un Elflere kendisini elçi olarak tanıttığı ve bilge rolüne büründüğü hikâyenin işleneceği anlaşılıyor.

Rings of Power/Güç Yüzükleri dizisinden yeni görseller Tam Boyutta Gör

Diğer taraftan bugüne kadar sadece LOTR oyunlarında karşımıza çıkan ve ilk kez ekrana yansıyacak olan Barrow-wights ruhları da kapakta kendisine yer bulacak. Cadı Kral’ın etkisinde olan ruhların istekleri dışında şeytana hizmet ettiği anlatılıyor.

Rings of Power/Güç Yüzükleri dizisinden yeni görseller Tam Boyutta Gör

Yine dizide ilk kez karşımıza çıkacak bir tepe trolünün görseli paylaşılırken ikinci sezonda önemli bir yere sahip olan Eregion savaşında Elrond’un zırhı ve miğferi de detaylı bir şekilde paylaşımlarda yer alıyor. Rings of Power/Güç Yüzükleri ikinci sezonu 29 Ağustos tarihinde erişime açılacak

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim