Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Buds 3 Pro'daki kalite sorunları nedeniyle özür diledi: Para iadesi veya değişim hakkınız var

Samsung, Galaxy Buds 3 Pro'daki kalite sorunları nedeniyle özür diledi. Şirket, tüketicilere kulaklığı değiştirebileceklerini veya para iadesi alabileceklerini söyledi.
samsung galaxy buds 3 pro kaliteli sorunları özür para iadesi & değişim Tam Boyutta Gör
Galaxy Buds 3 kulaklığı ön sipariş veren bazı kullanıcılar kulaklık ucunun yırtıldığını ve kulaklığın kullanılamaz hale geldiğini bildirdi. Samsung, Galaxy Buds 3’ü ön sipariş veren müşterilerine teşekkür ederek bazı ürünlerde ortaya çıkan kalite sorunları nedeniyle özür diledi. Marka, aynı zamanda bir tekrarın yaşanmaması vaadiyle ürün değişimi ve para iadesi planını paylaştı.

Samsung: Özür dileriz, değişim ya da para iadesi talebinde bulunabilirsiniz

Samsung, “Satın aldığınız üründen rahatsızlık duymanız durumunda yakındaki bir servis merkezinden değişim veya para iadesi talebinde bulunabilirsiniz. Benzer şeylerin tekrarlanmaması için, kulaklığı satışa sunmadan önce tüm süreçleri dikkatlice kontrol ederek elimizden geleni yapacağız.” diyor.

Galaxy Buds3 ve Buds3 Pro’yu satın alan kullanıcılar, kauçuktan yapılmış kulaklık uçlarının kalitesini beğenmediklerini, çekildiğinde yırtıldığını paylaşmışlardı. Samsung, daha sonra kulaklık ucunun bükülmemesi ve çıkarırken tırnakla tutulması gerektiğini belirten bir rehber yazı yayınlasa da bu sorun bir kere yaşanmış oldu. Kulaklığın ucundan yedek uçlar çıksa da farklı boyutlarda olduğundan tüketicilerin çoğu için bir önemi yok, değiştirmek tek çözüm.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11176 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy buds 3 pro, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim