Anlık Bildirim

Galaxy Buds 3'ün tasarımı ortaya çıktı: İşte Samsung'un yeni kulaklığı

Samsung, yaklaşan Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy Buds'ı da tanıtacak. Etkinlikten önce sızdırılan Galaxy Buds 3 görsellerine göre yeni kulaklık, şarj kutusuyla da AirPods'a benzeyecek.
samsung galaxy buds 3 kulaklık tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Samsung, 10 Temmuz’da bu yılın ikinci Unpacked etkinliğini düzenleyecek. Geri sayım sürerken, Samsung’un yeni nesil kablosuz kulaklığı dahil tanıtılması beklenen ürünler hakkında yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Son sızıntılar Galaxy Buds 3’ün Apple AirPods’u anımsatan bir tasarıma sahip olabileceğini gösteriyor.

Galaxy Buds 3, Güney Kore’nin önde gelen e-ticaret sitesi Coupang’de ortaya çıktı. Yeni Galaxy Buds, önceki modellere hiç benzemeyen tasarımda gri renkte görülüyor. AirPods’a kıyasla çok daha şık görünmesini sağlayan daha keskin hatlara ve açılara sahip. Samsung, yeni kablosuz kulaklığı için daha fütüristik bir görünüm ve his tercih etmiş gibi görünüyor.

Galaxy Buds 3’ün tek sürücüye sahip olacağı, toz ve suya dayanıklılık açısından IP57 sertifikasının olacağı, aktif gürültü engelleme özelliğiyle geleceği ve 24 saate kadar pil ömrü sunacağı söyleniyor.

Galaxy Unpacked etkinliği 10 Temmuz'da

Samsung’un 10 Temmuz’da düzenleyeceği etkinlikte yeni katlanabilir telefonlar (Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6) ve akıllı saatlerin (Galaxy Watch 7 serisi) yanı sıra yeni Galaxy Buds 3 kulaklığı tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim